sevgilimi aldatmak istiyorum maalesef?

seviyorum ama hicbir ihtiyacımı karşılamıyor duygusal anlamda. eskiden çok tutkuluyduk simdi 0 cinsellik ve bu onu hic rahatsız etmiyor. topluluk içinde kucağına oturuyorum biri görecek diye kaldırıyor alnımdan öpüyor. ateist ama sanki aşırı muhafazakar gibi davranıyor. evi müsait değil ailesiyle yaşıyor, para biriktireyim eve çıkalım diyor da boş yani asla para biriktiremez. çok mıçmıç çok duygusal. eskiden güzel cinsellik yasayabiliyorduk ama simdi fırsat bulamıyoruz ki bence istemiyor da istese fırsat yaratır gibi. ben seks yapmaya yanaşmayan safi duygusallık olan bir ilişki istemiyorum ki. üstelik çok hanım evladı eskiden bdsm severken bugün boynunu ısırdım, şah damarımı ısırdın canım acıdı diye ağlayacaktı. çok kırılgan eskisi gibi maskülen hissettirmiyor. küçük bir cocuk gibi çıldıracağım asla eskisi gibi olmayacak değiştiğinin farkında bile değil nolur yardım edin? aldatmam ama bazen başkasıyla güzel bir yerde seks yapayım da pişmanlığından kudursun istiyorum. yaşlarımız 19-23

1. Bir ilişki sizi mutlu etmiyorsa,karşılıklı olarak beklentileriniz farklıysa ilişkiyi sürdürmenin bir anlamı yok bence süslü. Aldatmak bi seçenek olmamalı eğer o kişiye karşı eskisi gibi hissedemiyorsan ayrılacak cesaretin de olmalı aldatmak korkaklara göredir

11 temmuz 2020 02:27

2. Pişmanlık değil de aklına çözüm olarak ilk aldatmak olan birinden kurtulduğu için şükreder herhalde.

11 temmuz 2020 02:31

3. İçimde kalan yaşamak istedigim seyler var. İlişkimiz ikimizin de yoksul zamanlarına denk geldi. Asker kaçağı işe de giremiyor. Bir kere ile bir restoranda akşam yemeği yiyemedik. Zora sokamamak icin şey yapmadım tabii ki ama. Normal çiftlerin yaptığı şeylerden eksik kaldık hep. Bir yolu bulunur, yapılırdı elbet. Çok kırgınım ona. Mesele bu değil tabii ki ama birikti her sey. Eski heyecan yok artık. 8 ay oldu sadece ama cinsel çekim hissedemiyorum sanki, sebebi onun hissetmemesi. Ama sorduğumda kaplan gibi(?) yersen. Ağlıyorum allah kahretsin ya hiç mi güzel anıları hak edemedim ben

11 temmuz 2020 02:33

4. Topluluk içinde kucagına oturuyorsunuz ve biri görecek diye kaldırıyor bundan daha doğal ne var?

11 temmuz 2020 02:35

5. Konuşsana süslü kırmadan iletişimsizlik herşeyi daha kötüye sokmaktan bi işe yaramıyor çoğu zaman

11 temmuz 2020 02:36

6. Süslü içinde kalan şeyler daima olur insanın yaşamamışlıklar, yaşanma ihtimalleri bunlar biten her ilişkide olur çünkü bitmeseydi nolurdu diye düşünürsün hep.

Evet bazı şeyleri yasayamamissin ama aldatinca yaşayacak misin bu adam asker kaçağı olmaya devam edicek sen yine bi seyler olsun diye beklediğinle kalacaksın. Bazen seviyo olmak yetmiyo, zor bi karar olabilir ama aldatmaktan önce ayrılmayı düşün bence çünkü sana göre değil karşı taraf sanırım

11 temmuz 2020 02:37

7. Konuşuyorum tabii ama kırılıyor bana iyi imkanlar sunamadığı için, kırmak istemiyorum. Stresli zaten. Ama ben de isterdim böyle seyler yasamayı cünkü diğer sevgililerime kıyasla gerçekten sevdigim birisiydi.

11 temmuz 2020 02:38

8. Süslü anlaşılan senin içinde aşk bitmiş, düşünüp tartıncada onla olmayacağını anlıyorsun.asla ayıplamak için söylemiyorum ama bu çocuğun pek ileriye odaklı olduğunu sanmıyorum,askere hadi gitmiyor bedelli yapsın bari ya da iş baksın kendine yani ne bekliyormuş gelecekte böyle oturup durmak mı ?hadi iş arayan biri olsa bulamasa diyeceğim normaldir alttan alın ama anlaşılan öyle bir şeyde yapmıyor. olmayan parayla ev falanda tutmaz,bence siz kendinize göre birini bulun anlaşılan bunca yaşananlardan ve alışkanlıklardan dolayı bırakmıyorsunuz.korkak olmayın ayrıca onu aldatmanız çok iğrenç olur kendinizden tiksinirsiniz o size bu durumu yapsa ne yapardınız öğrenseniz aldatmak korkça bir şey bence artık kendinizle yüzleşin.

11 temmuz 2020 02:40

9. Ama süslü eskiden ayrılırsak intihar ederim diyordu, simdi yetersiz bulduğum icin ayrıldığımızı anlarsa zaten olmayan öz güveni çöker. Cidden 8 ayın 8 de aynı monotonluktaydı ilk zamanlar taze olduğu icin batmıyordu ama artık dayanamıyorum. Bir seyler beklemekten sıkıldım artık. Ne yapıyorum ben? Diyor. E sorun da bu ya, hiçbir şey yapmıyor. Hep güzel şeyler yaşayacağız diyor, ne zaman? Zaten ailem de baskıcı ben kaçak bir sekilde dısarı cıkıyorum onda da moralimin içine ediyor. Bir süre sonra cidden tak edecek ayrılacağım

11 temmuz 2020 02:44

10. Haklısınız süslüler ayrılmak gerek ama hep bir şey beni tuttu. Ne zaman ayrılsak ertesi gün birbirimize döndük. En ufağından yeni ojem nasıl duruyor diye bile sormak istiyordum. Bilmiyorum asla böyle birine evrileceğini düşünemedim. Çok kırgınım. Hiç güzel bir şeyi hak etmediğimi düsünüyorum.

11 temmuz 2020 02:47