sevgilimi seviyorum fakat içimdeki bu boşluk hissinden kurtulamıyorum lütfen dertleşelim?

herkese iyi geceler. içimi dökecek kimse bulamadım içimi dökmek istedim biraz.. sevgilimle 10 aydır beraberiz bu sürecin yaklaşık 1.5 ayında (ocaktan şubat sonuna dogru) ayrıydık eski flörtüyle biz sevgili olduktan sonraki süreçte eylül ayına kadar mesajlaştıklarını (normal sohbet ama yine de kaldıramadım) öğrendim ve ayrıldım. ilerleyen süreçte yeniden bir araya geldik. beni sevdigini hissediyorum şuanda fakat kendimi buna ikna edemiyorum. içimdeki o kötü his gitmiyor. ilişkim şuan gerçekten istedigim gibi. tek eksikle o da çok sevdigim halde kurtulamadıgım bu his. bazen hiç olmadık anlarda aklıma geliyor ve inanılmaz sinirleniyorum ve bu konuyu gündeme getiriyorum. bana o zamanlar ne kadar duyarsız oldugunu anımsadıkça çok kötü hissediyorum ve hatalı parlamalarda bulunuyorum.. ne yapacagım ya da bu ne kadar sürecek engel olamadıgım bu hüznü daha ne kadar taşıyacagım sırtımda

1. Ne yapıcam bu nereye kadar gidicek hiç bilmiyorum ufacık bi fikrim bile yok

10 nisan 2020 01:51

2. Keşke görüp yazsanız gerçekten konusacak kimsem yok

10 nisan 2020 02:05

3. Tamam da sizle sevgiliyken eski flörtüyle konuşması normal değil ki. Bunu kaldıramamanız son derece doğal. Bu arkadaşın gözü dışarıda gibi. Dikkatli olun ve kendinizi çok kaptırmayın derim. Sürekli birileriyle görüşüyor mu diye düşünürdüm ben mesela. Gariplik sizde değil. Sevgilisi varken eski flörtüyle görüşende.

10 nisan 2020 02:13

4. Süslüm ilişkinizin ayrıntılarını bilmiyoruz. Mesela bunu öğrendiğinizde size ne dedi, barışmaya nasıl karar verdiniz vs. Yani pişkin mi yoksa mantıklı açıklamalar mı yaptı gibi.

Bunları bilmeden tek söyleyebileceğim lütfen üzülmeyin, canınızı sıkmayın. Şu sıralar iyi hissetmek adlı duygudurum tedavisi kitabı okuyorum ve öfkeli hissetmenin çoğu zaman bize hiçbir yararı olmadığından bahsediyor, öfkeyi aslında biz zihnimizdeki düşüncelerle oluşturuyoruz ve öfkemizi yenmenin bazı yolları var. Örneğin garip gelebilir ama karşı tarafla empati yapmak da buna dahil. Eğer bu durumu aşmak isterseniz tavsiye edebileceğim bir kaynak.

10 nisan 2020 02:29

5. A1 özellikle görüştükleri döneme dair bi anı hatırlayınca her yüzüne baktıgımda degil ama o hatırladıgım an o kadar allak bullak oluyorum ki bu ona da yansıyor.. Karantina sebebiyle ailemin yanındayım uzaktayken biraz daha yokluyor bu his ağlamak istiyorum o zamanki salaklıgıma her şeyden habersiz

A2 evet ben de normal ya da kabul edilebilir bulamadım.. Bulmak istedim ama bulamadım keşke sevmesem dedim defalarca olmadı.

10 nisan 2020 02:35

6. A4 süslüm ben alelade sordum aslında bana karsı duyarsız oldugu dönem o kişiyle iletişimi olup olmadıgını yüzü kızardı ve evet ısrar edince de anlattı daha sonra bir süre hiçbir şekilde iletişime geçmedik. Hem aynı arkadas grubundayız hem de bi kulübün yönetimindeyiz beraber karsılasıtıgımız zaman iletişim basladı bi şekilde. açık ve mantık çerçevesinde anlattı her şeyi yine de kendimi kötü hissedişim o dönemlerde bana hissettirdiklerini unutamıyorum sorun bende sanırım

10 nisan 2020 02:40

7. kesin bir şey söylemek istemiyorum ama bence sevgilinizin o hareketi pek seven birinin yapacağı bir şey değil. kendimden örnek vermek gerekirse aşırı flörtöz bir insanımdır. Toplamda 4 ilişkim oldu ve 2 tanesinde ben de sevgilinizin yaptığı tarzda hareketler yaptım. Bunun sebebi aslında karşımdaki kişiyi sevmiyor olmam ve beni duygusal, fiziksel anlamda tatmin edemiyor olmalarıydı. Eski flörtüyle flörtleşmese bile bence bir şeylerin eksikliğini hissettiği için konuşmuş. Çünkü bende kendimi kandırıyordum yaptığım aldatma değil ki sonuçta flörtleşmiyorum normal konuşuyorum vs diye ama durum öyle değil işte. Şu anki sevgilimle Tinder üzerinden tanıştık ve benim çok fazla insanla flörtleştiğim, takıldıgım bir dönemimdi. Daha sonrasında onunla sevgili olduktan sonra bidaha kimseyle muhattap dahi olmadım. Sonraki süreçte de evlilik kararı aldık ve ben ne olur ne olmaz diye numaramı da degistirdim sevgilime durumu anlatıp. Bence sevgilin bir şeyleri arkasında bırakabilecek kadar seni sevmiyor üzgünüm. Bu şüphe içindeyken zaten ilişkide mutlu olamazsın. Bence önce açıkça hislerini paylaş sevgilinle konuşun çözmeye çalışın baktın olmuyor ayrıl bence.

10 nisan 2020 02:45

8. A5 konuyu kendisine açtım aşamadıgımı kendimi kötü hissettigimi tek tek anlattım. Zamanla geçecegini bunun kendime ve ona güvenmem için süreç içinde onu izlememi bunun beni rahatlatacagını ve yıkılan güvenin hemen yerine gelmesi zor bi şey oldugunu ama çabasını görecegimi söyledi. İlişkinin 2. Seferinde de pek çok kişiyi sosyal medyasından çıkardı ama ben bu histen bi türlü kurtulamıyorum. Yazınki tavrı hatırlayıp.. Söylediklerinizde gerçekten çok haklısınız ne diyecegimi bilemiyorum

10 nisan 2020 02:59

9. O şuan mesajda sevgi sözcükleri sarfederken bunları yazmak çok kötü hissettiriyor.. Beni bir zamanlar ilişkide görmezlikten gelmesini kaldırabilmeyi isterdim.. Böyle hissedecegimi bilseydim uzak durmaya çalısır ikinci defa baslamazdım belki de

10 nisan 2020 03:02

10. peki cidden bir çabasını gördünüz mü? bazen ayrılık durumlarında aslında karşımızdaki kişinin bizim için ne kadar kıymetli olduğunu da anlayabiliyoruz çünkü. biriyle birlikteyken pek böyle şeyleri incelemiyoruz. ayrılıp barıştıktan sonra kendine çeki düzen vermeye karar vermiş olabilir. son zamanlarda şüpheleneceğiniz bir durum vs oldu mu? ya da şu an cidden sevildiginizi hissediyor musunuz?

10 nisan 2020 03:03