sevgilimin aldığı charm kaybolmuştu?

en sevdiğim charm dı çok üzülmüştüm. gidip aynısından bi tane daha aldık . 2 hafta sonra sevgilim kaybolanı buldu evde. işte yeni aldığımı değiştirelim mi falan dedi. sonra olur falan dedim ama tabi ben çok mutluyum . sonra işte değiştirme işi sende ben uğraşamam falan dedi şaka yaparak da. ne biliyim hediye alıp beni mutlu ediyor ama değişimi de alan kişi yapmaz mı

1. max Pandora kızı

11 ocak 2024 15:10

2. bi gün sevgilin sana pandora alırsa ben pandora kızı değilim diyip reddedersin hahaha mal ya

11 ocak 2024 15:12

3. E gidip zevkinize göre bir şey alın demiş. Bazen çok acıyorum erkeklere ya sonra da böyle sizin gibi tiplere öldüklerinden müstahak deyip geçiyorum. At tribini soldur ciğerini süslü arkandayım.

11 ocak 2024 15:23

4. hakikaten sevgiline üzüldüm bak yürekten söylüyorum o kadar düşünüp yeniden almış bir de ama üstteki anonun dediği gibi senin gibi biriyleyse hak ediyor bence de at tribini çatır çatır

11 ocak 2024 15:25

5. Valla şöyle olcan işte. Böyleleri mutlu ediliyor

11 ocak 2024 15:47

6. elini beline de koymuş hemen a1 'e karşı dskjbsdkj aferin kız yürü ben arkandayım 40'ından sonra bi boktan mutlu olmayıp psikolog psikolog gezersin ama

11 ocak 2024 15:57

7. çünkü ona benim aldığım veya onun kendine aldığı her şeyi ben değiştirip iade ediyorum.

11 ocak 2024 15:57

8. :( daha sevgilinden bir cicek bile almayan ben, her gun varligina sukredip daha cok seviyorken bazi insanlar ne degisik.. mevzu bana cicek bile almamasi degil aslinda. Benim icin maneviyat onceliktir ancak soruna gelecek olursak; senin kendi kisisel zevkine birakmistir kuvvetle muhtemel. Ama sen mesela onun begenip aldigi bir seyi takmak istiyorsan bunu ona belirtsen daha guzel olmaz mi iletisiminizin guclu olmasi adina? Eger oyle degilse de kendi zevkine gore al, cok kucuk meseleleri sorun ediyorsunuz lutfen yapmayin. Sevmek kolay bak agaci, kusu bile seviyorsun. Adamlar okuze tapiyor en basitinden baska ulkelerde. Sevecek cok sey var ne olur iliskide karsilikli sevgi varken, ilgi varken, eksik olan bir seyler yokken boyle ufak olaylari kafaniza takmayin.

Ben yukarda varligina sukrettigim adamin 7 aydir olan haliyle son 1 ayina bakinca kafayi yiyorum, benden eksilttigi bir suru sey var. Buna ragmen caba gosteriyorum yemin ederim duzelir diye bekliyorum. sevmeye deger birini bulmak zor, keske tek derdim benim de seninle ayni olsaydi.

11 ocak 2024 16:09

9. off ne dramlar var falan :s:SSS:S

11 ocak 2024 16:44

10. Ben ss'e hak verdim. Benimde başıma geldi benzeri, değiştirmedim. Başından atar gibi özensiz şekilde hediyeyi sen hallet demesi kaba.

11 ocak 2024 17:12