sevgilimin arkadaşından hoşlanmaya başladım?

öncelikle troll değilim çok ciddi ve karmaşık bir durumun ortasında kaldım. 4 yıllık bir ilişkim var, bundan bir süre önce erkek arkadaşım ben ve 2 arkadaşı daha çimlik bir alanda toplandık beraber bira içiyorduk erkek arkadaşımın ailevi durumlarından dolayı canı sıkkındı kafası dağılır diye düşündük fakat içerken sarhoş oldu ve birden agresifleşip bana da öfkeli davranmaya başladı. boş olan bira kutularını ordan oraya çarpıp bağırmaya başladı. ortam iyice gerildi ve ben dayanamayıp ağlamaya başladım(geçmişe dayalı bazı sorunlarımızdan dolayı bana birkaç ağır laf etti) arkadaşlarından biri beni korudu ve o ortamdan uzaklaştırmak için gel biraz yürüyelim dedi, biz biraz yürüdük konuştuk derken bana mendil uzattı gözyaşlarımı silmem için daha sonra elini omzuma koydu, sıkma canını her şey düzelir gibilerinden bir cümle kurdu. daha sonra ortam daha tatsızlaşmasın diye herkes evlere dağıldı, o günün sabahına sevgilim özür diledi pişman olduğunu kendinde olmadığını söyledi bir daha böyle bir durum yaşanmayacak falan dedi ama ben o günden beri o akşam beni teselli eden ve yanımda olan arkadaşını düşünüyorum. sevgilimden aşırı soğudum beni insanların yanında o vaziyete düşürdüğü için..biliyorum yaptığım doğru değil ama ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, kendimden nefret edecek duruma geldim. bir yandan da düşüncelerime engel olamıyorum, lütfen bana bir yol gösterin ne yapacağım ben?

1. a1 sevgilime hiçbir şey söylemeden ayrılmalı mıyım yoksa hoşlantı durumunu unutmak için bir şeyler mi yapmalıyım? bu konularda ne yapacağımı bilmiyorum.

6 eylül 2020 16:37

2. Sevgilinin arkadaşı yemlemis sen de boşlukta zokayi yutmussun.

Ya da sevgilinin arkadaşı gerçekten iyi niyetli ama sen boşlukta tutunacak dal ariyorsun.

Sevgilinin arkadaşını bırak öncelikle ilişkini sonlandır. Ayrıca önünde şiddete maruz kaldığın bir adamla olma.

6 eylül 2020 16:38

3. Suslu hak vermeye geldim. Gayet normal hissettiklerin.

Ama bu gecici bir duygu olabilir. Yani zor bir aninda yardimci oldugu icin kendi sevgilinde ayilik yapmisken cok dogal ona yonelmen. Buyuk ihtimalle gecici.

Iliskini bitireceksen onun arkadasi icin degil direk sevgilin icin bitir. Ailesiyle sorunu oldugunda sana herkesin icinde boyle davranan biri seninle sorunu oldugunda vurabilirde sovebilirde rezil de edebilir

6 eylül 2020 16:39

4. O kadar rezil bir ilişkin var ki, sana iki mendil uzatıp teselli eden adamdan hoşlandın zart diye öyle mi? Sevgilinden ayrıl, çocuğu da unut ve kendine gel.

6 eylül 2020 16:40

5. Aklına başka biri düştü ise zaten devam etme.

6 eylül 2020 16:41

6. Psikolojide bi adı vardı unuttum ama türk deyimiyle boşlukta kalırlen tutunacak dal arama olmuş zor durumdayken birinin seni desteklemesi hoşuna gitmiş sadece gerçekten hoşlansan ondan öncede bir şeyler hissederdin erkek arkadaşınla zaten bir daha asla konuşma ama kendine değer ver bana nedense yanlış anlama biraz ayran gönüllüsün gibi geldi kendini destekle başkalarından bekleme yoksa böyle çok insana aşık olursun

6 eylül 2020 16:43

7. Yaninda mendil taşıyan erkek mi hmm

6 eylül 2020 16:51

8. dur tahmin edeyim üvey kızın var ve sevgilinin arkadaşı bodyguard?

6 eylül 2020 17:10

9. Sevgilinizi de arkadasini da birakin