sevgilimin arkadaşıyla aramızda garip bi an yaşandı kendimi çok kötü hissediyorum zamanı geriye almak mümkün olsaydı?

nolur biraz ılımlı yaklaşın ben yeterince kötüyüm nolur bir de siz üstüme gelmeyin hata yapmış bi arkadaşınız olarak kabul edin beni. dün gece erkek arkadaşımın evine gittim, ben normalde ankaradayım erkek arkadaşımsa istanbulda ama okul işleri için istanbula geldim şimdi. gelmişken de onlarda kalıyorum. işte ufak bi kutlama yapıldı hoşgeldin falan diye biraz alkol aldık. erkek arkadaşım içti baya yani canı mı sıkkındı anlamadım o sızdı. ben sızıcak kadar değil ama yine de kendimde göre içmiştim baya. koltuğun kenarında beş dakika kestiriyim diye düşündüm ki uyumuşum zaten orda. sonra erkek arkadaşımın arkadaşı kaldırdı beni. fısıldayarak adımı sesleniyo ama mümkün değil ben kafamı kaldıramıyorum ama çok yakında hissediyorum nefesi yüzüme çarpıyo. hadi kalk sana yatak hazırladım dedi o an onun kim olduğunun bile ayrımında değildim yemin ederim ki. peki kalkıyorum falan dedim ama uyumak için tekrar arkamı döndüm biraz daha ısrar etti ben kalkmayınca beni kucağına alıp kaldırdı. kafam kalkmıyodu zaten gidebilicek gibi değildim ama keşke bıraksaydı koltukta yatsaydım çok mu şarttı illa yatakta uyumak bilmiyorum. neyse beni yatağa bırakırken offffff biz ords öpüştük. yani neden bilmiyorum ilk kim yaklaştı emin bile değilim. beni yatağa bırakırken bi anda yüzümüz çok yakın oldu birbirine hani yaklaşmaya bile gerek yoktu nefes alsam zaten öpüşücektik galiba öyle bi şey oldu mantıklı düşünmedik. ya hiçbi şey düşündüğümü bile hatırlamıyorum yani kafamın içi bomboştu zaten, etkilendim ondan öptüm desem o da değil bence. neyse geri çekildikten sonra beni yatağa bıraktı iyi geceler dedi yarım yamalak, çıktı direkt odadan. suçluluk duyacak kadar bile uyanık kalamadım sabah kalkınca da belge için okula koşturdum direkt zaten şimdi okuldayım. ne diyim ben şimdi bu çocuğa sevgilime ne anlatıcam kendime bile doğru düzgün açıklamam yok neden yaptım desem bilmiyorum gerçekten. ne yapmalıyım bundan sonra nasıl davranmalıyım?

1. Hiçbir şey deme. Olmamış gibi davranacaksın. Aklından da silip at bu anları.

31 mart 2021 12:23

2. Kessinlikle olmamış gibi davran +1 zaten yarım yamalak hatırlıyosun alkol de almışsın belli ki erkek arkadaşının arkadaşı da almış. Direkt unutmuş gibi davran o seninle yüzleşmeye kalkarsa da anlamazlıktan gel o da susar zaten ilerletmez senin hatırlamadığını görünce. Geçmiş olsun yani süslü bi daha da ağzınla iç lütfen

31 mart 2021 12:25

3. yaşanmamış say ve mümkün olduğunca o arkadaşla yüz yüze gelme derim

31 mart 2021 12:25

4. herkesin dediği gibi, yokmuş ve hiç olmamış gibi sayın, silip atın. anlattıkça büyür böyle şeyler. arkadaşlarınıza da anlatmayın.

31 mart 2021 12:27

5. "ya ben şurda uyumuştum hangi ara yatırdınız beni? çok içip sızdığımda uyanana kadar hatırlamıyorum o kısmı ya ahahaahah" deyip gülün neşeli şekilde. inanmasa bile anlar ve sır olarak kalır aranızda.

31 mart 2021 12:28

6. Anlatma diyenlerin mantigini anlamadim. Tamam sarhosluk var falan ama opustugunu hatirliyor. Eger istemeden olduysa bu bir nevi taciz zaten cunku sevgilin arkadasi kizi tasiyacak kadar ayik gayet. Bir daha guvenip nasil o eve gidebilirsiniz ki? Ben olsam erkek arkadasima anlatirdim. Hem vicdanim rahat etmezdi hem de diger kisiyle tek basima yuzlesmek istemezdim iftira atar falan diye. Yani sevgilim benden duysun isterdim.

31 mart 2021 12:35

7. Hatirlamiyorsub bu yasanani. Kimseye de lafini etme. Cidden sarhosken olmus anlamsiz bi olay. Uzerinde durma ve o cocukla bi sure gorusme. O sana bi sey derse hatirlamiyorum de.

31 mart 2021 12:41

8. Olayı hatırlayan tek kişinin ben olduğuma emin olsam susarım zaten gerçekten asla anlatmam çünkğ şu kadarcık bile anlamı yoktu. Ama şimdi o çocuk gidip anlatsa özür dilemek için falan mahvolurum ben önce ben anlatmadığım için tüm her şey üstüme kalır. Çocuğa sen hatırlıyo musun falan diye sorsam bu sefer olayı büyür yani bunu böyle suç ortaklığuna falan çevirmek istemiyorum. Dün akşam noldu kim yatırdı beni gibisinden bi şey diyebilirim aslında yani kesinlikle hatırlamıyormulş gibi davranırsam çocuk söylese bile ben teyit edemem sonuçta

31 mart 2021 12:42

9. Anlatmazsanız sevgilinizin yüzüne nasıl bakacaksınız

31 mart 2021 12:42

10. arkadaşının da bu konuyu açabileceğini sanmıyorum gtü yemez çünkü. ne dicek adama ya bro kusura bakma sen uyurken afedersin ama sevgilinle öpüştüm, çok sarhoştu yatağa da kucağıma alıp götürdüm mü? sessiz kal diyenlere katılıyorum. hiçbir şey hatırlamadığını söyle ama tabi.

31 mart 2021 12:46