sevgilimin arkadaşlarıyla birlikte bir gün?

sevgilimle ve onun birkaç arkadaşıyla beraber bir plan yapmıştık. bir sebepten aksilik oldu ve ertelendi. daha sonra arkadaşları kendi gruplarında konuşmuşlar ve başka kişilerde plana dahil olmuş. sevgilim aradı ve dedi ki :x yerine gidiyorlar. ama a kişiside orda olcak. ( a kişisi bir zamanlar sevgilimden hoşlanan çok hoş bir kız, ama aralarında bişi olmadı.) bende dedim ki “ olsun ne yapayım, sen istersen gideriz “dedim. kötü mü ettim iyi mi oldu kararsızım. bir kaç kişi dışında kimseyi tanımıyorum da. gidiyim mi sizce?

1. İyi yapmışsın süslüm bence tam bir özgüven göstergesi bu davranışın hem sevgilini o ortamda gözlemlersin.

Sonuçta biriyle sevgili olmamız onu cam fanus içine hapsetmemiz anlamına gelmiyor. O kız olmasa başka kadınlar çıkıcak karşısına mutlaka herkesten güzel, seksi, alımlı, çekici kadınlar var. Adriana lima bile aldatıldı düşün çirkin bir kadın olduğu için mi? Hayır tabiki. Bu karşıdaki insanda bitiyor. Sizin için bir fırsat bence objektif yaklaşın ve tavırlarını gözlemleyin.

14 eylül 2018 17:34

2. Ben olsam ben de giderdim süslü. Hem olan olmuş biten bitmiş. Adı üstünde "bir zamanlar" hoşlanıyormuş. Git ve gayet pozitif güleryüzlü konuşkan ol süslüm. Keyifli bir gün geçir .

14 eylül 2018 18:26