sevgilimin bahis borcu olduğunu öğrendim?

kızlar, 1 senelik güzel giden bir ilişkimiz vardı. birkaç gündür canı sıkkın bugün sıkıştırdım bir şekilde ve 300-400 bin civarı bir bahis borcu olduğunu öğrendim. şok oldum. ne yapmalıyım? gerçekten daha önce başıma hiç böyle bir şey gelmedi, ne tepki vereceğimi bile bilemedim.

1. Ayrıl knk

7 aralık 2023 23:41

2. Ss, aklınız varsa uzamadan bitireceksiniz kumar tüm aileyi yiyip bitiren bir şey. 1 yılda 300-400 bin civarı kumar borcu yapacak kadar kumara düştüğünü fark etmediginize göre başka neler vardır belli de değil.

7 aralık 2023 23:42

3. Ayagin gotune vura vura kac suslu. Benim eski enistem bahis yuzunden ailesini dagitti. Ilk seferinde ablam affetti cok buyuk olaylardan sonra kizi kucuk diye ama 2-3 sene cok siki gozetim altinda tutulmasina ragmen gecen yil yine baslamis ve cok kisa surede 250-300 bin borc yapmis.

Maasina ablam el koydugundan, diger kira gelirlerini de adamin kardesi alip oradan eski borclarini odediginden once etraftan borc almis sonra da tefecinin eline dusmus. Tehdit edilmeye basladiginda olay patlak verdi. Ablami, yegenimi bile tehdit ettiler bu soysuz yuzunden. Yine kardesi, ablam ve babam devreye girip zar zor borcunu kapattilar bir sekilde. Hem ablam bosandi bu sefer hem de kardesi ile esinin arasi bu borc kapatma mevzusundan cok gerildi bir suru sorun yasadilar. Annem babam ayri perisan oldu, adamin babasi kalp krizi gecirdi. Yani bir kisinin kumar sevdasi kac kisinin hayatini mahvetti. Yol yakinken bir an bile duzelir mi vs diye dusunmeden kac.

7 aralık 2023 23:57

4. Avukatım. Ne yuvalar yıkıldı bu illet yüzünden. Toparlamak için defalarca defalarca oynayıp daha da borca batıyorlar. Ayrıca 300-400 bin diyorsunuz da aradaki 100 binlik fark az mı ya?

Bu bağımlılık süslü. Bağımlılık tedavisi görürse devam et ama ciddi düşünüyorsanız hayata bu borçla başlayacaksınız.

8 aralık 2023 00:06

5. Kız yemin olsun daha 1 hafta olmadı uzaktan bir tanıdık bu kumardan 13 milyon borç yapmış. Arabasında kafasına sıkmış bir halde bulundu. Küçücük de bir oğlu var. Basit bir şey değil bu kumar.

8 aralık 2023 01:28

6. Sakın para mara verme ha keriz gibi. Sonra müge anlıya çıkıyorsunuz çok aşıktım bilmem ne, nasıl olduğunu anlamadım birden evi arabayı sattım, bankadan kredi çektim, büyülenmiştim sanki diye. Pipi büyüsü

8 aralık 2023 01:32

7. gerçekten o kadar uzak olduğum bir dünya ki ben de borsa ya da bitcoin vs. o tarz bir şey sandım ilk önce. sonra maç bahisi olduğunu söyledi. hep üçüncü sayfa haberi gibi takip ettiğim şey başıma geldi resmen. şoktayım gerçekten. dün yeni aldığı telefonunu satmış mesela sıkıştığı için. böyle bir bağımlılığı benden gizlemiş bunca zamandır. ileriye dönük bir ilişkiydi, her şeyi bitirdi bu aşamada.

8 aralık 2023 08:48

8. Kumar yüzünden dağılmış bir ailenin çocuğu olarak arkana bakmadan kaç diyorum süslü.

8 aralık 2023 11:08

9. a9, hepiniz çok haklısınız ayrılmaktan başka yol yok. ama düne kadar mükemmel giden bir ilişkiydi. bir günde tepetaklak oldu. karşımdaki kişiyi böyle bir durumda yalnız bırakmaya da kıyamıyorum. ama kendime de yediremiyorum bu durumu kabullenmeyi.

8 aralık 2023 11:12

10. Evlenirseniz birlikte odersiniz ve yeniden oynarsa yine birlikte odersiniz suslu ya Baya kotu

8 aralık 2023 11:21