sevgilimin benden ayrildigi gibi eski sevgilisiyle barışması?

biz bu çocukla 4 sene beraberdik sonra 1 sene ayrı kaldık bi kızla çıktı 5-6 ay ama uzak mesafeydi. sonra ayrıldılar. sonra biz barıştık baya uzun bi süre sonra. beraber falan yaşadık hani derler ya bi erkeğin yedeği yoksa sizi bırakmaz diye. doğruymuş. canım çok yanıyor. şöyle de bişey var telefonunu karıştırırken görmüştüm bu kızla ilk tanıştıkları zaman arkadaşlarının olduğu gruba kızın fotosunu atıp beyler yeni yengeniz yazmış, daha sonra sigaraya sikilir diye kötü tabirler kullanmıştı. şuan kıza da üzülüyorum. sizce neden o kıza geri döndü aklı hep onda mıydı benleyken?

1. Süslü benim kurallarım var, sizin kurallarınız olmak zorunda değil ama çok rahat kafam böyle tavsiye ediyorum.

1. Eski sevgilime dönmüyorum.

2. Araya kadın girdiğinde eski sevgilime asla dönmüyorum.

3. Bir erkeğin bir şekilde arkadaşlarına herhangi bir kadını bu şekilde erkek gruplarına meze ettiğine rastlarsam selam bile vermiyorum.

Sizin amacınız ben özelim diye egonuzu okşamak, değilsiniz. Amacı cinsellik dahi olsa bir şekilde o kıza ulaştı mı? Ulaştı. Aklının bir kenarında hep vardı yani hala da vardır. Lütfen şu leş ağızlı adamı bırakır mısınız?

21 mart 2022 23:16

2. Kiza su an degil o yaziyi gordugunuzde uzulmeniz ve cocugu dehlemeniz gerekiyordu. Bir insanin baskasina kotu olup size o an icin iyi olmasi onu iyi biri yapmaz. Bugun ona soyler yarin size soyler oyle laflar. Hala da matah bir insanmis gibi sorguluyorsunuz, bir sekilde hayatinizda olmadigina sevinmeniz lazim.

21 mart 2022 23:27

3. Kızdan da ayrılıp size yani eski sevgilisine dönmüş adam seviyor eskiye dönmeyi demek ki

21 mart 2022 23:35