sevgilimin cimri olup olmadığını test etmek istiyorum ne yapabilirim?

uzak mesafe iliskisi adresimi vs bilmesine rağmen hiçbir sürpriz yapmadı 3-4 ay oldu iliskimiz baslayalı. bulustugumuzda yemekleri o tatlıları ben ödedim onda bi problem yok. ama bana sanki cimri gibi geliyor, telefonda nasıl test edicem yanındayken utanırım ne sorup da anlarız?

1. Şu sözlükteki furya yüzünden beni normal yemeğe götüren evime bırakan sevgilim bile cimri gelmeye başladı, takipteyim.

19 kasım 2021 20:10

2. 3-4 aylik insana supriz falan yapmam, supriz beklemem. Cimri degil, karsi tarafa daddylik yapmayan ama kendi payini da bilen bir adam gibi duruyor. Iliskinizi biraz yavas ve emin adimlarla yasayin, insanlara samimiyetsiz misyonlar yuklemeyin. Kumar oynamayin iliskinizle durduk yere. Supriz istiyorsaniz once siz yapin supriz. O zaman bi karsilik vermezse cimri diyebilirsiniz. Borc falan isteyip kucuk dusmeyin sakin.

19 kasım 2021 20:23

3. a3 suslu haklisin borc isteyemem asla zaten, ben sürpriz yapacağım aslında ama tam olarak açık adresini bilmiyorum bu sebeple yapmadım bir de ne göndereceğimi bilemedim esprili bir şeyler olabilir en kötü yılbaşı yaklaşıyor o zaman bir şeyler gönderirim

19 kasım 2021 20:36

4. Bence birazcık pahalı ama çok da gerekli olmayan yani lüks olan bir harcama yapacağınızı söyleyin. Örneğin bütçenizi zorlayacak 2 çanta modeli atın. Hangisi güzel birini alıcam diyin. Para muhabbeti açacak mı, ne şekilde açacak bir bakın.

19 kasım 2021 21:53

5. Cok da gerekli olmayan bir seye para vermemek neden cimrilik olsun ki? Kavramları yanlış biliyorsunuz.

19 kasım 2021 23:37

6. Çok da gerekli olmayan bir şeye para vermemek cimrilik değildir ancak buna verilecek tepkinin tarzı cimriliğe emare olabilir.

20 kasım 2021 09:09