sevgilimin doğum gününü kutlamayı unuttum yardım edin telafi edeyim süslüler?

sevgilmle saçma sapan bir konudan tartıştık 1 hafta önce ve aramalarımız son 4 günde hiç olmadı. inada bindi iş. 2 gün önce doğum günüydü. ben aylar öncesi adresini öğrendim ne alacağımı hesapladım hatta doğum gününden önceki gün şunu sipariş ederim dedim. ama deyiş o deyiş. unuttum ve bir mesaj bile atmadım tabii ondan sonrasında da. dün artık kendi dedi çok zoruna gitmiş derken bile sesi titredi. çok çok çok üzüldüm süslüler yoğun bir dönemdeyim ve bana olsa ben daha büyük tepkiler verirdim. ayrı şehirlerdeyiz bu arada. saat gece 12ye kadar bekledim uyuyamadım o gün dedi. şimdi ben kendimi nasıl affettireyim pasta mı gönderim napim çok mutsuzum süslüler lütfen öneride bulunun

1. Bence bu saatten sonra hediye göndermeniz onu mutlu etmez. Amacı hediye değil hatırlanmakmış bana göre. Ben olsam kısa zamanda el yapımı bi hediye hazırlardım. mektup ya da fotoğraflı yazılı albümlerden. Umarım telafi edersiniz

14 temmuz 2018 12:26

2. Yanına gitsem çok iyi olurdu ama aralıksız çalışıyorum.

Pasta göndersem sonra da onun için planlarımın olduğu internet geçmişi atsam işte çiçek sepetine, trendyola falan  bakmıştım doğum gününden önce onların ssini atsam hani sen dedin diye göndermedim zaten aklımdaydın gibisinden saçma mı olur. Daha sonra da el yapımı bişeyler göndersem olur mu

14 temmuz 2018 12:46

3. Hediyeyle veya pastayla çözülebilecek birşey değil bence daha çok yanında olmanız, onu önemsediğinizi hareketlerinizle göstermeniz gerekli gibi geldi bana çünkü sevgiliniz size kırılmış, hatırlanmadığı için. Zaman alabilir kırgınlıkları tamir etmek ama zamanla ve çabalarınızla düzelmeyecek birşey değil gibi duruyor.

14 temmuz 2018 12:47

4. Süslü ss atmak sıvamak gibi yani sakın. Plan yapmıltım diyebilirsiniz ama. Sevgilinizi en iyi siz tanıyorsunuz onun gerçekten hoşuna gidecek şeyler yapabilirsiniz. İnternetten bir şey alıp göndermek de olmaz bu saatten sonra.

14 temmuz 2018 14:24

5. Cevaplar için teşekkürler süslüler.

Ssyi atmak dalga geçmek gibi mi olur gerçekten.

Çünkü ben ona söylicem daha önce plan yapmıştım aklımdan çıkmış diye sonra ssyi atardım derdim sadece atmak istedim bana inandığını biliyorum.

Nasıl unuttum hiç bilmiyorum ya valla çok utanıyorum çok üzüldüm kimse de arayıp sormamış baya üzgündü. Sanki ufacık bir kargo gelse eve sevinecek gibi düşünüyorum.

14 temmuz 2018 16:16

6. Süslüm sevgilini en iyi sen tanırsın içinden geleni yap😊 düzelir endişelenme belki daha iyi bile olabilir.

Böyle böyle birbirinizi tanıyacaksiniz.

Önemli olan sorunlar değil o sorunlara nasıl yaklaştığımız, bulduğumuz çözümler, verdiğimiz çabadir.

14 temmuz 2018 20:24

7. İlişki 5 yıllık süslüler içim acıyor. Şimdi kendi itiraf etti o konuşmadığımız zamanda instagram şifremi kırmış vazgeçtim kızlar herşeyden

14 temmuz 2018 22:07

8. i̇lişki 5 yıllık süslüler içim acıyor. şimdi kendi itiraf etti o konuşmadığımız zamanda instagram şifremi kırmış vazgeçtim kızlar herşeyden

Olay akışındaki yerini anlayamadım bunun ne alaka :s

14 temmuz 2018 22:12

9. Alakası şu ben mutsuzken unuttum ettim diye ne yapsam diye kendimi bitirirken sevgilim o 1 hafta boyunca instagramımdaymış. Hani benim kişisel alanım olan. Kimseyle bişeyim olmamasına rağmen birşey bulamayınca en son ‘ benim doğum günümde x kişisi sana komikli video atmış random atıp gülmüşsün ama beni unutmuşsun’a getirdi olayı.

14 temmuz 2018 22:59

10. tamam sizinki evet sevgilinizi üzmüş olabilir -ki bu doğaldır da- ama kimse kimsenin özel alanını işgal edemez, hakkı yok. 'şifremi kırmış' yazmasaydınız bugün bi hediye gönderip "kargosu sana daha ulaşmamış mı aa" filan yapın diyecektim trendyola bakmışsınız mesela, orda "24 saat içinde kargoda" ibaresi olmayan şeyler en az 1 hafta sonra ulaşıyor biliyorsunuzdur daha önce alışveriş yaptıysanız.

sizinki faul ama onunki kırmızı kart kusura bakmayın.

14 temmuz 2018 23:25