sevgilimin evli olduğunu öğrendim?

süslüler artık dayanamıyorum. bi süredir sabrediyordum. kötülük yapmak istemiyorum kimseye. ama vicdan azabı çekmeye başladım. onca şeyin o kişinin yanına kar kalmasına, kandırılmama, sadece benim acı çekmem artık beni çok üzüyor. siz olsanız napardınız?

1. ben var ya herkese rezil ederdm. herkes ne bok olduğunu bilsin. bu adamın allah bir dediğine inanmayın derim. ne ailesi kalır ne iş yeri, insan içine çıkacak yüzü kalmasın.

9 ocak 2023 00:11

2. Maalesef öyle olmuyor ya. En eğitimlisine kadar toplumda herkes evli erkekle ne işi varmışsa getiriyor ve kadının bir şeyden haberi olmasa bile kadın suçlu oluyor. Herkes sözleşmiş gibi sessizliğe bürünüyor öyle hayal ettiğiniz gibi püüüü diye erkeğin yüzüne tükürülmüyor yani.

9 ocak 2023 00:14

3. Şöyle süslülerim. Biz sabahımız akşamımız birdi bu çocukla daha genciz ikimiz de. Evli olma ihtimalini düşünme durumum bile yoktu. Ne bi telefon ne bir başka bir şey hiçbir şey yoktu. birgün içime kurt düştü. İkimiz de avukatız ortak vekaletimiz vardı. Baktırdım bir yerlerden evli olduğunu öğrendim. Kız Antalyada stajyer avukat. Biz ankaradayız. Çocuğa söylüyorum bana diyor ki fiili evlilik yok kağıt üstünde. Sonra antalyaya tayini çıkıyor. Bir yandan bana diyor ki boşanıcam bekle beni 1 seneye geleceğim yanına aynı evlerde bile değiliz. Öğreniyorum ki aynı evdeler. Ortak dosyalarımız vardı iş için sürekli konuşmam gerekiyordu son 2-3 aydır bu sebepten iletişimi kesemiyorum. Sonra baktım iş konusunda da sıkıntılı insanlarla muhatap etmiş beni iyice delirdim. Elinde aleyhime kullanabileceği hiçbir şey yok. Sadece ailem tanıyordu onları arayıp beraber olduk gibi kaflar edebilir. O beni geriyor

9 ocak 2023 00:29

4. O kadar canım yandı ki aptal yerine kondum ki. Hergün beraberdik. Arkadaşlarım herkes bilirdi. Sürekli işte arardı. Mutsuz olsam koşar gelir beni mutlu edecek şeyleri yapardı. Tatlı alır çiçek alır jestler vs vs ilk ilişkim onunla oldu. Bissürü hayalkırıklığı. Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir anlamıyorum.

9 ocak 2023 00:30

5. Git eşine haber ver madem. Kadın da avukatmış burnundan getirsin adamın tanıdık avukatla. Sana harcanan o paralar evlilikte ortak kazanılan paradan harcanmış sonuçta. Boşanırken Burnundan fitil fitil getirir.

9 ocak 2023 01:01

6. Ss karşıdaki kıza haber verdiniz mi?

9 ocak 2023 01:02

7. Elinde kanıt yoksa ve sözlü ifade ederse ailene 'bana iftira atmaya kalktı' vs dersin süslü ailene.

9 ocak 2023 03:06

8. Ailenizle uğraşacağını düşünmüyorum ki onlara ulassa bile inkar edebilirsiniz. Bence sahte bir hesaptan esine ulaşıp ne olduğunu söyleyin. Size hesap sorarlarsa da inkar edersiniz. Başkası söylemiştir dersiniz.

Benim avukatla evli arkadaşımin esi, savcı olmaya hak kazanmıştı ve Ankara'ya savcılık egitimi(?) gibi bir seye gitmisti. O da ankara'da yine kendi mesleğinden biriyle arkadaşımı aldatiyordu. Üstelik arkadaşım yeni doğum yapmıştı. Hatta diger kadın da evli olduklarından haberdardı. Sözlükte de daha once benzer hikayeler gördüm. Sizin meslekte bu tarz iliskiler yaygın sanırım. Ben muhendisim ve boyle ağzıyla is yapan mesleklerden kimseye güvenmiyorum. Mühendislerin de çoğu çöp, ama bence yine diger mesleklerdekilerden iyi. Bence bundan sonra siz de biraz tedbirli olun.

9 ocak 2023 08:37

9. Suslu birebir aynisini yasadim. Sakin ama sakin yanina birakma bunu. Bu senin diger kadina ve kendine olan borcun gercekten.

19 yasindaydim bir adamla tanistim adam tcnin en iyi ozel okulunda doktora yapiyordu asiri zekiydi ve benden 12yas buyukmus ama yasini da bana benden 7 yas buyuk olacak sekilde soylemis. Bir sekilde ben bunun evli oldugunu soyledim. Ayni sekilde gercekten evli degiliz evli olsak evimde olmaz miydi? Nasil seninle boyle gorusebilirim ki? Sadece kagit uzerinde kizin babasi ucin yapilmia bir sey falan filan salladi once bir yer gibi oldum ama sonra gercek yasini da ogrenince inanmadim.

Karisini buldum kadin yurt disinda bir okulda doktora yapiyormus ve en kisa surede esini yani benim o zamanki sevgilimi de yanina getirtmeye calisiyomus o sirada.. Kadina mesaj attim durumu acikladim. Buttuuun screenshotlari attim aslinda gercekten evli degilim dedigi yasini yalan soyledigi her ss yi attim. Ve ozur dilerim dedim ki benim amacim hicbir zaman kotu degildi yasim kucuk ben ondan etkilendim. Evli oldugunu bilseydim

Isim olmazdi. Bilmeden istemeden aldatilmana vesile oldugum icin cok ozur dilerim dedim.

Sonra adam beni aradi benim bazi fotolarimi babama ve tum okuluma atmakla beni tehdit etti hatta beni oldurecegini bile soyledi. Hodri meydan dedim ve o konusmalarin ses kaydini da karisina attim cunku karisina demis ki bu kiz bana platonik asik manyak bizi ayirmaya calisiyor ss ler photoshop demis serefsiz it.

Kadin bana inandi tesekkur etti eger beni bi kere daha tehdit ederse ona soylememi onun babasina soyleyecegini soyledi sonra da adami bosadi.

Kisacasi bu seref yoksunlarina gecit verme asla ama asla.

9 ocak 2023 09:44

10. a9 süslüm, sorudan zaten aşırı yükselmiştim ikiyüzlü erkeklere, senin cevabınla içimin yağları eridi, helal olsun kız sana! <3 <3

9 ocak 2023 11:36