sevgilimin instagram profili gizliydi ben bugün onun fotoğrafını çekmiştim onu hikayede paylaşmış ve kilidi açmış?

bunu bana söylemedi. ki biz birbirimizin böyle şeylerini biliriz, benim kilidi açmamı o istemezdi. bana hem mesajda hem aramada fotoğrafının nasıl olduğunu sordu profili full erkek kız akrabaları var sadece. ben de dedim ki kimse yok ki neden önemli bu işte eş dost var falan demişti. normalde hep gizlidir. neyse içime bi kurt düştü annemden profiline baktım ki bingo kilidi açmış. amacı ne sizce

1. ek bilgiler yakın dönemde 1 aylık ayrılık süreci yaşadık. ben kendini birilerine göstermeye çalıştığını düşünüyorum, o dönem konuştuğu birisi olmuştur beni görsün yazsın gibi geldi bu hareket bana. ayrılmaya karar verdim çünkü arkamdan iş çeviriyo gibi hissettirdi.

14 mayıs 2024 06:10

2. Fotoyu sormasından kıllanmazdım ama evet madem normalde söylüyorsunuz böyle şeyleri söylememesi sorun.

14 mayıs 2024 07:24

3. İlgisini çekmek istediği başkası var. seni de fotoğrafçı olarak kullanmış. Ne karakter yoksunu insanlar var ya

14 mayıs 2024 08:25

4. sor kızım çekinme hayırdır profil açılmış :D de ve cevap bekle. ne içine kurt düşürüyosun konuş onu yesin kurtlar

14 mayıs 2024 09:46

5. a3 ben demistim beni ceker misin diye sonra onu da cektik ama yaptigi cidden karaktersizlik. sorucam bu arada tabiki sormaz olur muyum

14 mayıs 2024 12:03

6. profilini açarak kime görünür olmak istiyor süslü amcasına eşine dostuna mı? zaten onlar hesabında ekliymiş. uzun zaman kilitli kalan profil niye bir anda açılıyor? erkekler böyle işte inanmak istemiyoruz ama çok düşünmeye veya ne olacak ya diyip masumane düşünmeye gerek yok basit varlıklar. birine görünmek için profilini açmış, bu kadar. ayrı kaldığınız sürede muhtemelen ilgisini başkası çekti o görsün diye yapıyor. bir de profilinde öne çıkanlarında vs ikinizin olduğu fotoğraf yoksa bekar moduna geçmiş çoktan.

14 mayıs 2024 13:10

7. Cevap noldu süslü

14 mayıs 2024 16:07

8. (link: https://hizliresim.com/sq2wh4f ss 1)

14 mayıs 2024 17:06

9. (link: https://hizliresim.com/pq6yrez ss 2)

14 mayıs 2024 17:06

10. (link: https://hizliresim.com/7ymw62f ss 3)

14 mayıs 2024 17:07