sevgilimin kisisel bakimini aksatmaya baslamasi?

iyi aksamlar herkese.kizlar biz sevgilimle 1 seneyi askindir cikiyoruz son 3-4 aydir kendini acayip bir bicimde saldi.saci veya sakali aldi basini gidiyordu 3 ay sonunda kestirtebildim zorla.erkekte en sinir oldugum sey uzun tirnaktir onu dayanamayip diyorum ‘askim tirnaklarini keser misin libidom dusuyor’ diye sakayla karisik sjsssjskshaaj bazen ter kokuyor,surekli dustan ciktim falan muhabbeti yapiyorum buluscagimizda evinde deodorant,yuz kremi vs biraktim sen kullanirsin diye ama yok.nasil guzelce diyebilirim? evde bir suru parfumu var ama sikmiyor 1-2 fis siksa yeter,ben kendime asiri ozeniyorum cunku.cok seviyorum asla kirilsin istemem.

1. Bu konularda guzelce soylemeye gerek yok ne kadar sevseniz de. Sevgilim ter kokuyosun rica etsem Dus alir misin. Bu kadar.

15 şubat 2020 18:18

2. Süslücüm yorumlara katılıyorum direkt söylemek lazım fakat kendimi düşünüyorum böyle düşündüğüm halde ben de direkt yüzüne söyleyemezdim anlıyorum seni :(. Acaba sevgilin bu sıralar bi şeyden dolayı çok mutsuz olabilir mi diye düşündüm ama yine de insan bi özenir sevgilisyle buluşacağı zaman yav

15 şubat 2020 18:30

3. Doğrudan söylemen lazım ama düzeltemezsin haberin olsun. Özüne dönmüş bence adam demek ki böyle bir karakter asbdkfl.

15 şubat 2020 18:36

4. Anonim6 bak sevgilin sana pat diye söylemiş yani hiç kırmamak için kıvırmamış lafı. Sen de desene kusura bakma ben seni kırmadan söylemenin yolunu arıyorum ama sen ne diyorsun burada kokan sensin diye.

15 şubat 2020 18:47

5. bazı insanlar pistir bunu değiştiremezsiniz, ailesinde çocukluğundan itibaren kişisel bakım ve titizlik görmemiş demek ki..

15 şubat 2020 18:58

6. İlla cocukluktan beri boyle olmasina gerek yok. Donemsel de olabiliyor. Suslemeden puslemeden direkt soyleyin bence. Normal bi iliskiniz varsa alinmayacaktir suslu. Farkina varmasi gerek sonucta. Bir de insanlar psikolojik olarak iyi olmadiklari donemde kisisel bakimi ciddi ihmal edebiliyorlar. Gercekten iyi mi bir sorunu var mi onu da anlamaya calismanizi tavsiye ederim nacizane.

15 şubat 2020 19:23

7.  benim ki ter kokmuyor ama rahatsiz edici olmayan bir kokusu oluyor dus almadiginda direkt yuzune pat pat soyluyorum dus al kokuyosun diye baska turlu napicaksiniz

16 şubat 2020 02:50