sevgilimin söylediği şeye kırılmam saçma mı sizce ?

uzun zaman sonra buluşucaz. hava soğuk olur sıkı giyin dedi. ben de omzu açık kazak giymeyi düşünüyordum dedim. iıı dedi omzu açık kazaklar çok anlamsız, amacına bile hizmet etmiyor kazak dediğin soğuktan korur. onlar çok saçma dedi. hevesim kırıldı sizce kırılması saçma mı

1. Biraz alaycı bir tonda söyledi

19 ocak 17:26

2. her şeyi bu kadar kafaya takacaksan.

sen giyme aşkım derdim güler geçerdim

19 ocak 17:28

3. Sonuç olarak negatif basıyor ama

19 ocak 17:32

4. Senin gibiler neden burada her boka negatif basmak diyor şimdi anladım seninki kırılganlık değil bir türlü büyüyememiş olman.

19 ocak 17:39

5. Arkadaşlar olay bunu söylemesi değil olay bunu alaycı dilde söylemesi. Aşağılar gibi.

19 ocak 17:44

6. yakında tuvalette de b..um şöyle geldi sizce sorun mu diye soru açılacak diyecektim ki oldlar bilir donundaki b..u soran vardı. günlük hayattaki basit konuşmaları dahi yönetemiyorsunuz, çok garip ya.

19 ocak 18:38

7. alaycı dilde söylemesi şaka yaptığından ss. seni aşağıladığı anlamına gelmiyor. gerçekten biraz muhakeme yeteneğiniz üzerine çalışmanız lazım. yeni nesilde bu ciddi bir sorun, her şeye alınamazsınız böyle, kusura bakma.

20 ocak 11:42

8. Süslü hevesin kırılmasın erkekler için soğuktan korunmak güzel ya da şık görünmekten kat kat daha önemli olduğu için kışın giyilen etektir, omzu açık şeylerdir vs aşırı saçma bulmaları normal. Ben seviyorum mesela omzu açık kıyafetleri yaz da kış da giyerim, alınmak yerine üzerime zaten ceket mont alıyorum sokakta öyle gezmeyeceğim ki diyip geçeceksin.

20 ocak 13:09