sevgilimle çözemediğim ilgi sorunum?

iyi akşamlar süslüler size bir konuda danışmak istedim. 19 yaşındayız 1.5 yıllık bir ilişkimiz var. sevgilim biz sevgili olmadan önce ilişkilere ilgisi olmayan biriydi yani sevgililiği gereksiz gören kızlarla çok alakası olmayan bir tipti hatta 6 ay platonik olarak süründüm. ilişkimiz başladı ve ben başka şehire üniversite okumaya gittim o liseyi okuduğumuz şehirde üniversiteye gidiyo yani izmir-istanbul mesafesinde yürütüyoruz ilişkimizi. onun okulu benimkine göre daha sıkı bir okul, genelde ödev yapar ben ise okul saatleri dışında okulla ilgili hiçbir şey yapmam. çok fazla hobisi var ve sürekli bunlarla ilgilenir. sıkıntım ise ilişkinin başından beri bana yeterince ilgi göstermemesi. tamam mesajlaşıyoruz gün içinde ama ben aramak istesem o akşam yapması gereken bi şeyi söyler erteler trip atana kadar da kendi aramaz. ben tekrar tekrar söylemeyi sevmiyorum ve süslüler inanın bu konudan şu ana kadar 10-15 kere tartışmışızdır başka bir tartışma konumuz olmuyor yani ilişkinin başka bir sıkıntısı yok birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. son seferinde çok ağırdı bu kavga “bu son kavgamız artık çözülcek ya da ayrılalım ben seni üzmek istemiyorum” demişti. şimdi karantinadayız malum ben gene itekliyorum ama erteliyor, sömestrda oyun söylemişti çok oyunculu onu oynuyorum mesela ama gelmek istemiyor oynayası gelmiyor yani ben sadece birlikte sesli veya görüntülü vakit geçirmek istiyorum ama sürekli bir işi çıkıyor ya da ben yapmak istediğimde zaten boş vakit geçirmediği için (hobilerini yaptığı için kendisi çok sosyal medyada takılmaz benim aksime) davet etmiyorum .bu konudan tartışalım sonrasında arar ama nisan ayı boyunca ilk hafta 3 sonra 2 kere konuştuk toplam ve ben sürekli bunu söylemekten çok yoruldum şimdi gene tartıştık sonrasında gönlümü almaya çok çalışıyo, uğraşıyo ama niye tekrar tekrar yapıyor anlamıyorum gerçekten yorumlarınızı bekliyorum.

1. Yasiniz cok kucuk, lise asklarina tutunmak her zaman hatadir. Ortamlariniz bile farkli. Ki okul ortami insani cok olgunlastirir. olmuyorsa zorlamayin simdi bitmezse yarin biter zaten.

Onun disinda burda karantinada sevgilileri ozlememekle ilgili soru vardi. Gozden irak olan gonulden de irak oluyor kesinlikle. Gorusemeyince birseyler sonuyor. Ozleyen, vakit gecirmek isteyen adam yoktan var eder inanin. Demek ki hissetmiyor. sizin iteklemenizle yapmasi da manasiz. Ters bile tepebilir surekli bunu beklemeniz, benden biri surekli birsey istese yapasim varsa da yapmak istemem artik mesela. Cok dillendirip bunaltmayin neticede icinden gelmiyorsa yapmasinin ne onemi var dimi?

Ya oldugu gibi kabul edip az ilgisine tamah edin, adami iteklemeyin. Ya da salin gitsin suslu.

29 nisan 2020 04:07

2. anlamıyo ki insan ilişkilerinde gerçekten kötü yani bugün bile üzgün bir şekilde "benimle bi şeyler yap" dediğimde cevapsız snap attı "hiçbir şey demiyosun bile ya sağol" dedim "ne diyim" dedi. 4 saat boyunca hiç cevap vermedim diyo ki "o ana kadar neyi yanlış yaptım sadece o mesajım yanlıştı". yani o kadar kavga etmemize rağmen yanlışının bu olduğunu düşünüyo hala ve kızlar gerçekten 19 aydır bunun dışında 2-3 kez saçma sapan şeylerden tartışmışızdır hiç büyük bir şeyden tartışmadık bile yani. nasıl anlayamıyo sorunun bu olduğunu anlamıyorum.

29 nisan 2020 04:10

3. Size asik degil süslü. Evet seviyor olabilir, deger de veriyordur kendince ama asik degil o yuzden özlemiyor bile olabilir. Olsa da olur olmasa da diyordur.

29 nisan 2020 04:14

4. of ne aşk böcüğüsünüz ya. ben de 20 yaşındayım ve herhangi bir işim varken ya da bir hobimle ilgileniyoken bomboş sevgilim sürekli ona ilgi göstermem için beni darlasa darlanırım yani. bir salın arkadaşlar normal insanların hayatı sevgililerinden ibaret olmuyor.

onun işleri varmış hobileri varmış sen de hobi edin bir şeylerle uğraş. kendi ağzınla söylüyorsun o ödev yapıyor ben okul dışında okulla ilgili herhangi bir şey yapmıyorum diye ee sen boş beleş geziyorsun boşsun diye karşı taraf neden işini gücünü bırakıp senin gönlünü eylesin ki.. ya siz kendinize uğraş bulacaksınız ya da sizin gibi pek uğraşı olmayan gün içinde tüm enerjisini size verecek biriyle beraber olacaksınız. aksi takdirde mutlu olacağınızı sanmam.

29 nisan 2020 04:25

5. Süslücüm tavsiyem sende bir süre oyunlar oyna, filmler izle yani kendi dünyanda eğlen biraz. Bu sürede sen de ona yazma fazla hatta o yazmadan yazma. ilişkilerde taktik uygulamak ne kadar doğru bilmiyorum fakat bu tavrından şunu anladım seni ciddiye almıyor rutin haline gelmiş bu tartışma konusu sen ne kadar dile getirirsen getir düzeleceğe benzemiyor.Mutsuz olduğun, seni yoran bir ilişkiyi yürütmek zorunda değilsin gencecik ve güzeller güzeli bir kadınsın eminim ki o yüzdeeen mutlu olmaya bak. <3

29 nisan 2020 04:33

6. Süslü ilişkiler hakkında biraz tecrübe sahibi olduğumu düşünüyorum.

Bence bu çocuk seni sevmiyor veya aşık değil falan diyemeyiz biz buradan. Herkes sevgisini farklı gösterir, bu çocuk da belki böyledir olabilir.

Benim tavsiyem sen de bir süre çocuğu darlama. Bırak o yazsın, o sana yazana kadat yazma. O seni arayana kadar arama. He yazdığında aradığında da trip atma, normal konuş ama çok da çaba içerisine girme.

İki ihtimal var buradan sonra.

Umduğumuz ihtimal senin ilginin azalmasıyla karşı tarafın ilgisinin artması. Flört döneminden tut sevgililik dönemine kadar her zaman böyle oluyor bence. Kaçan kovalanır gibi biraz.

Diğer ihtimal de... Baktın 2-3 gün olmuş, bu çocuk seni aramıyor sormuyor, o zaman biliyorum kolay değil ama yol vermen gerek süslü. İnsan her ne kadar telefon üzerinden iletişim kurmayı sevmese de, kendine zaman ayırmayı istese de sevdiğini merak eder onunla konuşmak ister. Bir de siz uzak mesafe ilişkisi yürütüyorsunuz, iletişim konuları sizin için çok daha hassas.

29 nisan 2020 05:00

7. Anonim6'ya %100 katılmakla birlikte ya kabul et ya terk et diyorum. İnsanları değiştiremezsiniz. Sizden önce de böyleymiş. Böyle sevmişsiniz. Şimdi ise onu değiştirmek istiyorsunuz. Kendince ilgi göstermeye çalışıyor ama Ne yapsa yaranamıyor belli ki.

29 nisan 2020 05:27

8. öncelikle herkese çok teşekkürler. kaçan kovalanır lafına inanıyorum ama ilişkide hiç taktik uygulamadım. bana aşık olmadığını ise düşünmüyorum sadece yaptığının eksik olduğunu düşünemiyor derdim bu.

a6 okuduğunu mu anlamıyorsun acaba? işi varsa davet etmiyorum diyorum sıkıntı ettiğim şey sevdiği şeylere o kadar çok zaman ayırabilirken bana ayırmaması. zamanımı nasıl geçirdiğim ise sizi ilgilendirmez.

29 nisan 2020 07:00

9. bence erkek arkadaşın halen ilişkilere ilgisi olan biri değil. senin ona karşı olan ilgini görünce denemek istemiş bir ilişki içerisine girmeyi. yoksa aklının ucundan dahi geçmemiş biriyle olmak. anladığım kadarıyla erkek arkadaşın oldukça ben merkezci bir çocuk ki yaşınıza göre de çok absürt bir durum değil zaten. erkekler daha geç farkındalık kazanıyorlar. seni sevmiyor gibi bir şey söylemek doğru değil bence. ben daha çok onun yapısıyla ilgili olduğunu düşündüm bu durumun. ancak bence buradaki bakış açısı da onun sevip sevmediği değil senin bu ilişki içerisinde mutlu olup olmadığın. insan ilgi görmediği bir ilişki içerisinde nasıl mutlu olabilir ki? sürekli karşı taraftan ilgi talep etmek çok zor bir şey. sürekli bir mücadele, bir şeyleri oldurtmaya çalışma ve sürekli bir çaba içerisinde olmak çok yıpratıcı ve buna gerek de yok. hayatın en başındasın. karşına kimler kimler çıkacak. neden sana ilgi gösteren, merak eden, gözünün içine bakan bir adamla birlikte olmayasın? neden buna katlanasın ki ne için? bence kendini daha fazla yıpratma ve gerçekten seni hakeden ve değerini bilecek insanlarla vaktini harca. sevgiler.

29 nisan 2020 08:49

10. süslü sanırım senin durumun benim yaşadığım duruma benziyor, benimde böyle benzer bir erkek arkadaşım oldu baya da uzun süreli bir ilişkiydi hep benim çabamla yürüdü. ben en sonunda şunu anladım, karşındaki insanın öncelikleri farklı olabilir ya da ilişkiye bakış açısı seninle aynı değil. ilgi göstermemesinin sebebi muhtemelen bu ikisinden birisi ve gerçekten sende salmalısın. birbirimizi seviyoruz demişsin o zaman kendini geri çekmelisin, bir şeylerin düzelmesi için belki faydası olur. erkek arkadaşına hiç yazma arayıp sorma hatta her zaman müsait olma, bakalım birden bire sen böyle değişince belki o senin üstüne düşmeye başlar. böyle düzelen ilişkiler olduğu için aklıma bu öneriyi vermekten başka bir şey gelmedi.

29 nisan 2020 09:41