sevgilimle aramızda bir şeyler var ama anlam veremiyorum lütfen anlamama yardım edin?

kızlar sevgilim bu ay şehir değiştirdi iş değiştirdi falan istemediği bir yere gitti. onun hep yanındaydım o giderken bile ama gidince orada sanki bir şeyler değişti gibi. ben özledim demeden özlediğini söylemiyor, beni sevdiğini çok kez dile getirirdi ben demeden söylemiyor. herhangi bir şey olsa gereksiz şekilde bağırmaya başlıyor, bir şey soruyorum mesela beş dakikalık eve bir saatte gidiyor neden geç geldin diyorum nerdeydin diyorum hesap mı soruyosun falan diye bağırmaya başlıyor. şuan çalıştığı iş yerinde küçücük ofis banyo kadar sadece bir kızla birlikte çalışıyorlar yanyana, bu kızla ilgili bi kaç samimiyet oldu ne alaka diye sordum ağzıma sıçmaktan beter etti. bana artık tahammülü yokmuş benden sıkılmış gibi hissediyorum bazen de diyorum ki bu çocuk da stresli hayatında zor zamandan geçiyor. bilmiyorum ben mi abartıyorum ama hissediyorum işte soğuk bana karşı ona söylediğimde ise sadece düşman gibi tavır alıp üstüme gelme falan diyor. üzülüyorum

1. Var başka birisi

22 mayıs 2024 13:38

2. geçmiş olsun ss, siz ayrılın diye bıktırmaya çalışıyor. yeni yerde başka biri var çok büyük ihtimalle. aldatılma olarak söylemiyorum, hoşlanma olarak da olabilir.

22 mayıs 2024 13:56

3. Baskasi var ss, uzgunum.

22 mayıs 2024 15:59