sevgilimle aramdaki iletişim sıklığı normal mi?
şimdiye kadar 2 erkek arkadaşım oldu. birisi 2 yıl sürdü, uzak mesafeliydi ayda 2 3 gün görüşebiliyorduk onun dışında her şeyi telefondan yürütüyorduk ara ara görüntülü konuşuyorduk dizi film izliyorduk uzaktan ama aynı anda. şimdiki sevgilim ile evlerimiz oldukça yakın ve 3 aydır birlikteyiz. ben staj yapıyorum 09.00-18.30 saatleri arasında. o da online derse giriyor gün içinde ve haftada 1-2 akşam kahve içiyoruz sohbet ediyoruz. kahve içtiğimiz günler dışında da yine 1 2 gün yürüyüş yapıp kedi besliyoruz. mesajlaşma sıklığımıza gelirsek sabah günaydın günaydın derse giriyorum stajdayım ya da arada söylememiz gereken bir şey olursa söylüyoruz bir de ders arasında arıyor genellikle ya da ben moladayken arıyorum. buluşmadığınız akşamlar kesik kesik konuşuyoruz akşam oyun oynuyor gece de yaptığımız listeden film izliyoruz. sosyal hayatımız ve sık sık görüştümüz arkadaşlarımızla pandemiden dolayı uzaklaştığımız için sık zaman geçirmeye başladık. görüşme sıklığımız gayet iyi hatta fazla bile ama uzak mesafeye alıştığım için sanki az konuşup mesajlaşıyormuşuz gibi geliyor. sizde durumlar nasıl kızlar? normal miyiz sizce?