sevgilimle artık beraber olmak istemiyorum ama aramız bozulunca bile kötü hissediyorum vicdan yapıyorum?

çok kötü göründüğünün farkındayım. ama ayrılamıyorum da birlikte olmaktan da mutlu değilim. en ufak bi hata yapsam ona karşı içim içimi yiyor. nasıl bir şeyin içine düştüm bilmiyorum:( tavsiyesi önerisi olan daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı?

1. Neden bitiremiyorsunuz tam olarak ? Onu üzmemek için mi ya da bir şeyden mi korkuyorsunuz ? Buna bağlı

24 ocak 2022 22:39

2. Süslü üzmekten ve üzülmekten korkuyorum. Ama artık sevgim de çok azalmış gibi hissediyorum ben de kendimi anlayamıyorum tam olarak açıkçası.

Aklıma uymuyor ama hala seviyorum da bu ikilemi mi yaşıyorum diye de düşünüyorum..

24 ocak 2022 22:45

3. süslü aynı durumdaydım, ayrıldım ve mutluyum. aşk yoksa hiç bi sey yok

25 ocak 2022 01:40

4. sen = ben olabilir misin süslü? aynı bende öyle. tatsız bir durum ypsak ona karşı duyduğum minnetten ötürü vicdan duyuyorum. bak sana o hediyeler aldı. bak o sana böyle iyi şöyle iyi. hemen gönlünü alıyorum. ama her şey yolundayken de her şeyi batıyor, yanlız kalmak istiyorum. ama ayrılığı düşününce de kötü oluyorum güçsüz bir kadın gibi napıcam şimdi onsuz diyorum. :( napıcaz biz

25 ocak 2022 16:35

5. Off süslü o kadar aynıyız ki inanın şoke oldum.

İlk ilişkiniz mi?

25 ocak 2022 19:56

6. Kizlar ben de ayni durumdayim. Ilk iliskim ve 4 yillik. Aylardir icim icimi yiyor ayrilsam mi diye ama ona asla kiyamiyorum. Cidden napicaz biz :(

25 ocak 2022 20:34

7. Hepimiz için ağlayasım geldi ya :( benim de 3 senelik. Son 1.5 senedir böyle düşünüyorum ama son dönemde iyice arttı. Özellikle 2-3 ay önce yaşadığımız kötü bi süreçten sonra delirecek gibiyim. Artık mutlu anlarımızda da mutlu hissedemiyorum.

25 ocak 2022 20:52

8. canım kardeşlerim, benim ilk değil hatta ciddi olarak 3. ilişkim.  2 hafta öncede 1 yıl oldu.   ben hiçbir ilişkimde böyle prenses olmamıştım :( 4 sene italyan sevgilim olmuştu ondada çok mutluydum ama şimdiki ilişkimde hep el üstünde tutulduğum için çok farklı. arkadaşlarımın hepsi uzatma, bir an önce bitir ilerledikçe daha kötü olur diyor. ki çok doğru söylüyorlar. ama işte "aşkım" diyince ben iptal :( ne yapacaz dostlarr

25 ocak 2022 21:30

9. A3 süslü el üstünde tutuluyorum demişsiniz neden ayrılmak istiyorsunuz ki? Şartlarınız mı birbirine uygun değil?

Ben maalesef hiç el üstünde tutulmadığım için ayrılmak istiyorum:((

25 ocak 2022 21:41

10. umarım yazdıklarım yanlış anlaşılmaz. ben mühendisim o eski iş yerimde operatör :( ailelerimiz farklı kültürlerimz farklı hayata bakış açımız farklı... birlikte ço k eğleniyoruz çok iyi vakit geçiriyoruz ama zaman ilerledikçe çok bir şey paylaşamadığımızı anladım. hep ben ona bir şeyler anlatıyorum mesela, genel kültür olsun, bilgi olsun. o bana bir şey katmamaya başladı. sıkıldım. örneğin benim işim gereği yurtdışında yaşama imkanım var, %100 değil ama belli bir süre sonra üstüne düşersem olabilecek bir ihtimal. ailem istanbulda ben farklı memleketteyim. sordum gelir misin istanbula veya yurtdışına gelmem diyor. haklı da. dil bilmiyor, herkes burda. birde beni kısıtlıyor. kişiliğimdende ödün verdiğimi hissediyorum. eski cıvıl cıvıl bissürü arkadaşı olan ben gitti, yeriine bitek sevgilisiyle takılan kız geldi, sırf o huzursuz olmasın diye :( ama işte hep artılarını düşünerek geriye ittim bu düşünceleri. ama içten içe bitiriyor beni. kendisi de aslında benle aynı görüşte, gelecek konusunda ikimizde farkındayız yürümeyeceğinin.. ama  adım yok. sen niçin minnet duyuyorsun ona, niçin kopamıyorsun süslü? seni bağlayan ne?

25 ocak 2022 21:53