sevgilimle ayrıldık ama ben aldatıldığımı düşünüyorum?

merhaba süslüler, genelde sorulara cevap veriyorum ama hiç kendim sormamıştım. sevgilimden yaklaşık bir ay önce ayrıldım. ilişki boyunca beni üzen, sürekli yetersiz ve çirkin hissettiren biriydi. üniversiteden bir arkadaşı vardı, ilişkinin başında kız sevgilimle dizi izlemek istemişti ben de daha benimle izlemiyorsun demiştim. ilişkinin devamında kızı kıskandığımı fark edince sürekli kıskanmam için imalarda bulunuyordu, kızın vücut hatları hakkında bile konuştu. ayrılmadan 1 ay önce kıza ilişkisi olduğunu söylemediğini fark ettim. 2-3 ayda bir konuştuğum arkadaşım ne gerek var diyordu ama olaydan 2-3 gün sonra kıza söylediğinden bahsetti. hiç 2 ayda bir de konuşmuyorlardı bu arada. ders seçimi olduğunda aslında programı tam olmasına rağmen inatla kızın aldığı seçmeli dersleri aldı (kolay dersler olduğunu söylemişti.) neyse biz ayrıldıktan sonra hal hatır sorma muhabbetimiz oldu ve bana kızla dizi izlediğini, izlediği diziyi beğenmediğini söyledi. ama benimleyken hep onun istediği dizileri izliyorduk, benim sevdiğim ve onun beğenmediği içerikleri izlemiyordu. sizce ben bana yalan söylendiğini düşünerek abartıyor muyum? ya aldatıldım ya da ayrıldıktan sonra canım acısın diye böyle söyledi ama her türlü falso bence. bunu düşündükçe canım acıyor çünkü çok sevip sevildiğimi, sorunların farklı olduğunu düşünmüştüm hep.

1. ilişki dediğiniz şey baştan sona falsoymuş zaten.

"ilişki boyunca beni üzen, sürekli yetersiz ve çirkin hissettiren biriydi" demişsiniz, baska kızla sizi belli ki aldatmis, kiskandirmaya calismis, birlikte sizin istediginiz aktiviteyi bile yapmazken baskalariyla yapmis. nasil cok sevip sevildiginizi dusundunuz allah askina?

bence cocuk hic hayatina girmemis gibi davran. aldatilmayi dusunene kadar hesabini sorman gereken tonla sey varmis zaten. bu bir iliski degildi gibi dusun. seni asla haketmeyen ama maalesef yolunuzun kesistigi biri gibi.

4 kasım 2020 20:20

2. serefsiz yemin ederim iyi ki ayrilmissin

4 kasım 2020 20:21

3. şöyle varlıkları duydukca igreniyorum ya umarım dogru düzgün biri cıkar karsınıza.

4 kasım 2020 20:22

4. anonim 2 teşekkür ederim söylediklerin için, asla alınmadım aksine eleştirildiğimde ayrıldığım için daha da mutlu oluyorum. insanın sevilmediğiyle yüzleşmesi çok zor maalesef. veya çok istediği ilişkinin aslında ilişki olmadığını fark etmesi. ben de hiç yaşanmamış gibi hayatıma devam ediyorum ama birkaç gündür soruda sorduklarım aklımdaydı. her şeye mantıklı bir açıklaması vardır sorsam kesin (!!)

4 kasım 2020 20:24

5. "ilişki boyunca beni üzen, sürekli yetersiz ve çirkin hissettiren biriydi." yani süslüm... bu saatten sonra aldatılmamış dahi olsan bu bir şeyi değiştirecek mi?

4 kasım 2020 20:24

6. hayır değiştirmeyecek tabii ki, sadece "bunu da mı yaptı" demek istiyorum sanırım.

4 kasım 2020 20:28

7. teşekkürler süslüm, umarım çok mutlu olurum ama biraz yıkık hissediyorum açıkçası

4 kasım 2020 21:07

8. Boşver süslü ya saçmalığın tekiymis insan sevdiği kıza değer verir kendi gibi birini bulmuş işte salla gitsin yeni kişilerle görüş çok kafan karışık ise arkadaşlarınla vakit geçir çok yalnız kalmak iyi geliyorsa onu yap ama kendini üzme değersiz bir insanmis. Yazarsa da tekrardan çok ciddi cevaplar yazma doğal akışında konuş dalga geçer gibi relaxx relax

4 kasım 2020 22:26