sevgilimle barıştık ama eskisi gibi değil ?

3 gün ayrı kaldığım sevgilimle barıştık az önce ama hiç eskisi gibi hissetmiyorum ya.bu geçici midir süslüler?çünkü baya üzgündüm yani uykularım kaçacak derecede kötü hissediyordum kendimi sevmiyo olamam heralde.bi de çok büyük bi olaydan dolayı ayrılmasak da içimde ona karşı biraz kin tuttuğumu fark ettim.ayrıca güvenim de kırıldığı için ilk günkü kadar saf değil hiçbir şey,kendimi kollarına rahatça bırakamam şu saatten sonra.sizin de böyle deneyimleriniz var mı süslüler nasıl olur bu işler ne yapmak gerekir

1. O zaman sevsem de yavaş yavaş kendimi uzaklaştırıp ayrılacağım sanırım sonunda :( cevabın içim teşekkür ederim süslüm

20 nisan 2021 02:25

2. Ayrıyken mutsuzdum şimdi de beraberken ne kadar mutlu olucam ona bakarak bi karar vericem süslü.yorgunum çok

20 nisan 2021 02:39

3. Nedenini soyleyeyim. Biriyle ayrildiginizda bir kez vazgecmis ve vazgecilmis olursunuz. Suresi onemli degil siz bunu icten ice biliyorsunuz. O an ki ozlem birden olaylarin buraya gelmesine kizginliga donusuyor ama gelen giden yoksa ozlemle karistiriyorsunuz. Bir kez vazgecildiyse o saflik kalmiyor cunku biliyorsunuz ki yine olabilir. Ayni zamanda vazgecmek nedir bilyormusunuz ( sizin kizginlik zannettiginiz sey) alismaktir. Siz o an kendinizi koruma altina aliyorsunuz ve duruma alisiyorsunuz aslinda. Sevdiginiz icin donmussunuz ama bunun sevgiyle alakasi yok. Cok kez yasadim , barisinca strese girer uyuyamazdim ama ayriyken de cok mutsuzdum. Biz bazi seyleri bilincdisi olarak biliyoruz suslu. Gecici mi? Size ve iliskinize bagli.

20 nisan 2021 03:05