sevgilimle kavga ettik ve soğudum?

süslüler 1 hafta önce falan sevgilimle kavga ettik aşırı büyük, çok ters şeyler söyledik ikimiz de. bana artık ilişkimizin yürümeyecğeini düşündüğünü sorunlarımızı çözemiceğimizi falan söyledi. 1-2 gün sonra barıştık ama ilişkimiz hakkında böyle düşünmesine yıkıldım. benim çok küçük gördüğüm problemler hakkında böyle yorum yapıyosa demek ki sağlam da değiliz. istemeden de olsa şu an ilişkimizi sorguluyorum ve biraz soğudum. şu an o bana normal yanaşmaya çalışıyo ama ben çok kırıldım bu dediğine. sizce geçici bi dönem mi yoksa ilişkimizin sonunun başlangıcı mı bu olay?

1. "Benim çok kçük gördüğüm problemler hakkında böyle yorum yapıyosa demek ki sağlam da değiliz." Senin için küçük olabilir fakat demek ki sevgilin için küçük değil mesele.

7 ocak 2020 05:14

2. İlişkinizi sevgilinizle birlikte sorgulasanız peki? Çözerseniz bağlarınız güçlenir, çözemezseniz sonun başlangıcı olduğunu anlamış olursunuz ve aklınızda soru işareti kalmaz. Sözlükteki insanların ilişkiniz hakkında büyük bir kavgadan sonra soğumanıza nasıl bir çözüm getirmesini beklediğinizi çok merak ettim açıkçası. Geçin karşısına anlatın ben kırıldım diyin allah aşkına ya buraya yazınca kırgınlığınız geçiyor mu anlamıyorum ki

7 ocak 2020 08:29

3. Bu düşüncelerini sevgiline aç.

7 ocak 2020 10:32