yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    15 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    sevgilinin daha once baskalariyla sevismis olmasi gercegi?

    bagirmaya baslamadan soyleyeyim; evet tabii ki normal, tabii ki sevismeyecekti de ne yapacakti vs vs. ama bazen nasil ben daha once kimseyi arzulamamisken o baskalarini arzulamis olabilir, bu bana yaptigi seyleri bayila bayila baskalarina yapmis olabilir dusuncelerinden kendimi alikoyamiyorum. mantikli degil biliyorum ama kiskanclik iste, mantik aramak ne kadar mantikli olur onu da bilmiyorum. benim gibi baska var mi boye? :(

    1. Bu soru eskiden de sorulmuştu, ona da ayni şeyi yazmıştım. 

    Sonra benim pozisyondan pozisyona seviştiğim anlar aklıma geliyor, susuyorum.

    Tabii siz sanırım ondan başkasıyla sevişmemişsiniz, oradan bi eksi durum oluyordur maalesef. 

    12 ekim 2021 00:17

    2. Süslü bakire değilsen çok takılma derim ama bakireysen takilman çok normal bence ne bileyim insan bazı şeyleri kendisi bile yasamamisken karşıdakinin böyle şeyleri yaşamış olması incitebilir o yüzden bakir birini arayabilirsin bence ilerisi için ikiniz için de özel olur.

    12 ekim 2021 00:36

    3. Bakireyim yine de takilmiyorum. Onceden takardim cunku asiri kapali bir ortamda yetistim ama kendimi bu konuda egittim. Daha once kac sevgilisi olmus, kac kisiyle sevismis sormayi birakin merak bile etmem. 

    12 ekim 2021 00:42


    4. sizden önce olmuş birliktelikler için karşınızdakini suçlamak çok anlamsız bence. geçmişe mazi derler. sizin karşınıza arzuladığınız kişi şimdi çıkmıştır, sevgilinizin karşısına daha önce çıkmıştır, olabilir. özellikle erkek tarafı yaşça büyükse daha önce birilerinin olmama ihtimali çok düşük. önemli olan şu an sizi sevmesi ve arzulaması. eskiye takılmayın, birbirinize karşı hissettiğiniz güzelliklerin tadını çıkarın :)

    12 ekim 2021 00:51

    5. Ben varım süslü :(

    12 ekim 2021 01:01

    6. Takılman cok normal. Sen hicbur sey yasamadiysan kendine gore birini bul. Buraya erkeği yargılamana kızanlar erkeklere baksinlar, hepsi sayisiz eskort fahise travesti ne varsa sikip sonra bakire ariyorlar ama kadinlar aynısını yapinca yanlis görülüyor. Davul dengi dengine.

    12 ekim 2021 01:10

    7. Ss yalnız değilsin. Tam da şu an aynı duyguları paylaşıyorum seninle. Uzun zamandır tanıdığım sonradan da ve halen sevgili olduğum adama geçenlerde kaç beraberlik yaşadın en son ne zamandı kiminleydi nerdeydi nasıl oldu gibi saçma sapan sorular sordum hiç anlatmak istemedi ama ben çok sıkıştırınca anlattı o zamandan beri kıskançlıktan ölüyorum adamdan da çok pis soğudum. Yani böyle çok afedersin bombok bi his. Sorduğuma pişman oldum o da bendeki soğukluğun farkında anlattığına pişman oldu. Biz beraber olmadık ben bakireyim o sen istersen olur diyordu benim de kafama yatmıştı ama artık hiç istemiyorum ya. Heriften ayrılacağım nerdeyse o derece. 

    Kendi olayımı anlatmış gibi oldum ama yalnız olmadığını bil süslüm. Bi daha da kimseye benden önce neler yaptın diye sormam valla. Bence sende sorma da düşünme de sonra derdi bizi geriyor. 

    12 ekim 2021 01:26


    8. Ya kız masumca sevgilisinin başkasına dokunuyor olduğunu hayal edip kıskanmış psikolojik destek al diyen bile var siz ne yaşıyorsunuz ya? Kız bu yüzden bir şey yapmıyor sadece kendi kendine kıskanmış bundan daha normal bir durum olabilir mi asıl siz gidin psikolojik destek alın ya sabır 

    12 ekim 2021 02:03

    9. Ben bunu öğrenince erkeklerden direkt soğuyorum

    12 ekim 2021 16:49

    10. Benim suanki sevgilim ilk kez lisedeki sevgilisiyle sevismis yas 16. Daha sonra tekrar bi uzun iliskisi olmus onunla da yillarca malum... sonra ayrilmis takilmacaya baslamis e malum... bu adam ayni zamanda benim ilk sevgilim ve sevistigim ilk ve tek kisi. Bunlari dusunme suslu cunku ben dusununce tadim tuzum cok kaciyor asla dusunmuyorum zaten hiper kiskanc biri oldugum icin bagira cagira sacma sapan imalarda bulunup kavga ediyorum. Sal

    12 ekim 2021 18:24