sevgilinin eski sevgilisi ile?

süslüler sevgilimin bir arkadaş grubu var. oradan bi kkzla sevgiliymiş ve uzun ilişkiymiş. biz yakın zamanda sevgili olduk, üniversiteden tanışıyoruz. ben biraz kıskanç bir yapıya sahibim. o arkadaş grubuyla bir whatsapp grubu var aktif olarak da kullanılıyor. siz olsanız nasıl tepki verirdiniz bu duruma.

1. Kızla iletişim kurmasını, görüşmesini kabul etmem. Aynısını ben yapsam nasıl olurdu derim.

1 nisan 2023 21:23

2. Ben de eski sevgililerimin hiçbiri ile arkadaş kalmadım. İlişki bittikten sonra görüşmeyi saçma buluyorum sanki başka insan kalmadı. Ama gruptan çık da demek istemiyorum.

1 nisan 2023 21:27

3. Hoş değil, bence bu konuda konuşmalısınız süslüm

1 nisan 2023 21:39

4. aşırıya kaçan bir hareketini görürsen ben böyle biriyle birlikte olamam de tepkisine göre hareket edersin süslü.

1 nisan 2023 21:40

5. Anonim 5'e katılmıyorum. Olması gerekenden saflık seviyesinde Anlayışlı davranıp aldatılan bir sürü insan var. Yapacağı varsa yapar ama ortamı kendi ellerinle sunmak insana kötü hissettirir. Bence bunları ilişkisi olan taraf kendi düşünüp dikkat etmeli. Bazen unutamama belirtileri olabiliyor. Kezban derler korkusuna millet fikrini bile beyan edemiyor.

1 nisan 2023 21:46

6. Ben kıskanç birisi değilim ama bu beni beni de rahatsız ederdi. Kendim de eski sevgiliyle görüşmeye devam etme yanlısı değilim. Karşılaşırsın bir hal hatır sorarsın tabii ki ama sürekli iletişimde kalmak anlamsız geliyor.

1 nisan 2023 21:46

7. Kıskancım ama kıskançlık krizlerine girmem x işe görüşme de demem. Öyle bir insan olsam direkt gruptan çık derdim. Ama normal de karşılayamıyorum bu durumu. Gruptaki arkadaşlarıyla tanışmadım nasıl bir ortamları var onu da bilmiyorum.

1 nisan 2023 22:14

8. evet böyle bi whatsap grubu vardı konuşmıcam çıkıcam gruptan dedi evlendik bir yıl sonra aynı kızla kıskandığım kızla aldattı beni donuna kadalıp boşadım hdhdhd tavsiyem hiç bu toplara girme eski sevgilien arkadaş falan olamz

1 nisan 2023 23:08

9. insanların böyle çizgileri ya da hassasiyetleri olabilir. Burada doğru ya da yanlış yok zaten tercihler var. Ss bu durumdan rahatsızsa sevgilisine ifade edebilir. Sevgilisi de ona göre bir aksiyon alır ya da almaz. Örneğin "senin için arkadaş çevremi değiştiremem" diyebilir. bu cevap ss için bu kabul edilemezse ayrılır yoksa da ilişkisine devam eder. Diğer bir seçenek de sevgilisi "tamam ya önemli değil çıkarım gruptan" diyebilir bu şekilde devam ederler. Bence ilişkilerde herkes rahatsız olduğu şeyleri birbiriyle paylaşmalı ama kimse kimseyi bir şeyleri yapmaya zorlayamaz tabii ki. Ha hala rahatsız mısınız ayrılırsınız o zaman çünkü aynı şekilde kiminle sevgili olup olmayacağınızı seçmek de size kalmış. Başkasına göre önemsiz bir konu olabilir ama önemli olan sizi rahatsız edip etmediği.

2 nisan 2023 00:23

10. 7 kişilik bir arkadaş grubu. Lise son sınıfta grup bu halini almış. Eski sevgilisi farklı bir şehirde okuyor. Gruptan 1 kişi bizimle aynı şehirde ama tanışmadım onunla henüz.

2 nisan 2023 02:13