sevgilinin kızları takip etmesi

Süslüler sevgilinizin instagramda kızları takip etmesine nasıl tepki veriyosunuz? Ben görünce baya sinirleniyorum açıkçası siz nasıl tepki veriyosunuz

1. Valla ben aşırı tepki veriyorum alakasız veya güzel bi kızsa direk ss alıp bu kim nerden tanıyosun bi ton soru soruyorum. Benimki çok abartı biliyorum ama çenemi çekmemek için kızları takip etmiyor artık. :d

14 mart 2017 16:08

2. :)))) yorumlar çok sevimli.

biz yeni olduğumuz için bende şimdilik abartmıyorum ama rahatsız olduğumu açıkça söyleyip laf sokuyorum :)

hatta aramızda şöyle bir mevzu geçmişti. kendisi oldukça kıskanç bir adam ve igye attığım askılı fotoğrafta bile delleniyor çatlıyor :D her neyse sadece kıyafet konusunda sürekli bir tartışma içerisindeyiz bir de akışta ne göreyim göğsü ağzına kadar gelen kendinden 2 yaş falan küçük birini layklamış ?! tabi sinir oldum benim askılı giymeme kız ama sen git meme laykla oldu cınım ilk tepki gittim yakışıklı bir kaç model falan takibe aldım :D biraz çocukça oldu ama :D bir de akışında çok saçma sapan beğeniler var hep yabancı ama öyle seksi kızlardan ziyade böyle garip garip photoshop yapılmış adamların (mesela örümcek adama kendini montajlamaya çalışmış 14-15 yaşlarında bir çocuk:D) fotoğraflarını layklıyor.

konuşma esnasında benim giymeme karışırsın ama milleti layklarsın dedim sside gönderdim inkar etti bak yapsam haklısın ama cidden ben beğenmiyorum diye dil döktü inceden kavga ettik beğenilerindeki fotoğrafları attı gözümden kan geldi yani o derece bi inandım bi inanmadım ama bilemedim . bir de ne olsa söyler yalan huyu yok bakalım. biraz uzun oldu affola

14 mart 2017 16:14

3. sosyal medya hesaplarınızı kapatın en hayırlısı

14 mart 2017 16:55

4. arkadaşlarını tabiki de takip edebilir hangi çağda yasiyoruz sonuçta.

ama nasıl arkadaşlar işte, onu içgüdülerim söylüyor bana. tuhaf bi şekilde yanılmadığım kıllandığımda yani kız buna yazıyor tarzı durumlar oldu.

ha bunu erkekler anlar mı, anlamaz. laf edince trip atan cazgır kezban durumuna girmemek için içinize atın kızlar.

yeri gelince kullanılır :d

14 mart 2017 16:55

5. kimi takip ettiğini bile bilmiyorum, umurumda değil ve kafam rahat açıkçası. kendinize ve partnerinize güveniyorsanız sorun olmuyor. herkes farklı farklı tabi.

14 mart 2017 18:57