sevgilinin yanında horlama problemi?

merhaba süslüler sevgilimle geçen sene y.dışına gitme şansımız olmuştu sadece 3-4 gün birlikte kalabilmiştik. bugün eski günleri yad ederken ağzından horladığımı kaçırdı. genelde uyurken ağzımdan nefes alıyorum ben bu da bazen sese sebep oluyor kendim de ara sıra farkederek uyanıyorum. ama her zaman oluyor mu bilmiyorum. burnumdan nefes almak için ne yapmalıyım breath right tarzı şeyler fayda eder mi yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

1. KBB doktoruna gitmelisin. Et veya kıkırdak eğriliği nefes almanı engelliyor olabilir. Bende aynı problemi yaşıyordum. Kıkırdak eğriliği sebebiyle kesiksiz ameliyat oldum çok rahatladım sevgili süslü

10 eylül 2020 23:04

2. doktora gidip sebebini bulmalısın böyle dışardaki ürünlerle paranı harcama boş yere

10 eylül 2020 23:08

3. Doktora git diyenlere katılıyorum bunu sağlığım daha iyi bir uyku kalitesi için yap sevgilin için değil.

Diğer bir yandan da düşünüyorum sevgilin horlasa sen bunu ona söylesen o böyle çözüm yolu arayacak mıydı acaba? Neden biz her şeyde kendimizi düzeltmeye çalışırken onlarınki insanlık hali oluyor ben buna çok sinir oluyorum.

10 eylül 2020 23:11

4. A3 sevgilim de horluyor ama olsun o insanlık hali ben asla horlamamalıyım falan dememiş soru sahibi? Horlama aşırı rahatsız edici bir sorun. Hatta erkek kişisi horlayınca çok daha rahat söylüyoruz. Dürtüp uyandırıyoruz. Kadına bunu demek daha zor. Keşke kadınlara da rahat rahat diyebilseler uyurken horluyosun diye.

10 eylül 2020 23:16

5. Bu kadar kasmaya gerek var mı ya smsmsmmsms ben yorgunken ya da kafam geriye düşerse horluyorum sürekli videoya çeker güleriz falan

10 eylül 2020 23:16

6. Valla horlama hiç çekilmiyor süslü doktora görün önce.

10 eylül 2020 23:29

7. Süslüler çok teşekkür ederim haklısınız kbb ye gideyim en iyisi. Bunu en azından o söyledi diye farkettim bugün, ailemde horluyorsun diyen olmamıştı tek kaldığım için odada farketmediler belki de. Sadece sevgilim de değil aslında kimseyi rahatsız etmek istemem aslında o yüzden şimdiden bir çözüm bulayım ben bu işe 🙅‍♀️

11 eylül 2020 00:06