sevgiliniz, flörtünüz cinsellik konusunda ileri gitmek için ısrar ediyor mu?

o an gelişen bir şey oluyor genelde ve hep oluyor açıkcası. daha önce konusu geçtiğinde bu kadar ısrarcı olmuyor fakat anın getirisiyle abarttığını düşünüyorum. benim için erken çünkü birçok şey için. ben rahatsız hissediyorum doğal olarak ve ona da söyledim bu konuyu ve değişmiyor. daha önce bir birlikteliği olmamış. sorun o mu emin değilim ama yalnızca cinsellik için mi benimle beraber acaba? sorusunu aklıma getiriyor bu durum. yalnızca bununla anlaşılacak bir konu değil ama fikirlerinizi merak ettim. ne düşünüyorsunuz süslüler?

1. geçmiş tecrübelerime bakarak söylüyorum ki çoğu şu kafada: mesajda ya da konuşurken falan anlayışlı gibi gözükeyim. olay anında zaten hatuna istediğimi yaptırırım.

ve üzgünüm böyle davrananlar gram değer vermiyor ve sadece cinsellik için beraber. kendinize saygısızlık yapmayın ve hepsini salın anında.

16 ağustos 2021 18:19

2. evet cinsellik icin kullaniliyorsunuz. rahatsiz hissediyorum istemiyorum dedikten sonra yaklasimini hic degistirmeyip tekrar tekrar ayni seyi yapmanin ne anlami var amin oglu? pes etsek tecavuz mu edeceksin? orospu erkekler ya

16 ağustos 2021 18:20

3. Haklısınız süslüler. Bir iki gün kesiyor ama sonra tekrar başlıyor. Ben de aynı fikirdeyim sizinle yine de insan emin olamıyor.

16 ağustos 2021 18:21

4. Biraz daha böyle sürerse " başkasıyla mı yapayım gözüm dışarı mı kaysın" minvalinde konuşup psikolojik şiddet ve manipülasyona başlar benden söylemesi.

16 ağustos 2021 18:23

5. Rahatsiz oluyorum dedikten sonra yine hicbir sey dememissiniz gibi devam etmeye calisiyorsa onun adi karsilikli yakinlasma/ cinsellik degil tacizdir. Kesinlikle Ayrilin.

16 ağustos 2021 18:23

6. Cinsellik icin mi kullaniyor, hoslanmiyor mu acaba falan bu senaryoda sorulacak sorular degil.

16 ağustos 2021 18:24

7. 35 yaşında kocaman kadınım bu yaşıma kadar hiç bir şey ogrenmediysem bile erkeklerin bu ısrarı kasten bilerek ve yediririm, ya tutarsa kafasıyla yaptığını öğrendim. Şimdi sevgilime dur desem o an, o dakika durur ve saygı duyar. Çapsız yamuk s.kli herifler de böyle kadının sinirini yoklar. Uzak dur hatta bitir komple. Saygısız.

16 ağustos 2021 18:25

8. Gerçekten anlamadığım için soruyorum. Israr ettiğinde zaten istediği şeyi reddediyorum yapmıyorum. Tacize giren bir durum mu bu?

16 ağustos 2021 18:26

9. Birisi ile cinsel anlamda bir temas başladıysa artık o ilişkinin adı konulmalıdır diye düşünüyorum. Sevgililik, fuckbuddy ya da friends with benefits her neyse sınırlar önemlidir. Beklemeyi bilmiyor, hayır deyince durmuyosa sizinle iklim krizini ya da mülteci sorununu tartışmak için birlikte olacak değil heralde. sadece cinsellik için sohbeti sürüyor. hatta muhtemelen başka konudan konuşurken bile anını kolluyor. Anın getirisi demişsiniz ama hiç tecrübesinin olmamasının verdiği açlık diye düşünüyorum ben. İstediğini alınca da iletişimi kesmesi, terbiyesizleşmesi iyi ihtimalle de ilgisinin azalması muhtemel. Sınırlarınızı belli edin saygı duymuyorsa taciz demektir bu zaten.

16 ağustos 2021 18:36

10. Evet süslü istemediğinizi belirttiğiniz andan sonrası tacizdir