sevgiliniz sizinle konuşmak yerine bomboş olduğu halde kendiyle vakit geçirse ne düşünürsünüz?

erkek arkadaşım sabah 9 akşam 6 bir işte çalışıyor. günü yoğun geçiyor bazen günaydın nasılsın harici hiç konuşmadığımız oluyor gün içinde. yoğun olduğunu bildiğim için de gündüz hiç bunaltmıyorum yazmıyorum çoğu zaman. iş çıkışı da bazen görüşüyoruz bazen görüşmüyoruz ikimiz de kendi evlerimize gidiyoruz. dolayısıyla ben bari akşam konuşalım diyorum ama o kadar az sohbet ediyoruz ki. öyle uzun uzun mesajlaşma ya da telefonla konuşmak değil istediğim. en azından birkaç saat konuşmak istiyorum. böyle birkaç kez sitem ettim benimle konuşmak istemiyorsun galiba diye ama elle tutulur bir şey olmadı. geçen gün hiç doğru düzgün konuşmamışız napıyosun yazdım müzik dinliyorum sen napıyosun dedi. ben de sanıyorum ki meşgul işi var vs o yüzden bana yazmıyor. ne yaptığımı söyledim, keşke ben de yanında olsaydım değil mi dedi evet tabi deyip geçiştirdim çünkü açıkçası sinir oldum duruma. öyle biraz soğuk konuştum kısaca, iyi geceler hadi sen dinlen deyip konuşmayı kestim. ertesi gün hafta sonuydu minik bi laf soktum anlasın diye noldu diye sordu dün bomboş olduğun halde kaç cümle konuştuğuna bir bak dedim hmm anladım peki yazmış sadece birkaç saat sonra da youtubeda izlediği alakasız bir şeyin videosunu atmış. videoya iyiymiş dedim cevap yok. bi ara napıyosun yazmış yaptığım şeyi söyleyip başka bir şey demedim. beyefendi de bekliyormuş ona da sormamı ama sormamışım. malesef çok iyi anlıyorum seni dedim başka bir şey demedim. ertesi sabah yine instagramdan komik bir video atmış ona da bi şey yazmadım. akşam dayanamayıp neden bu kadar duyarsızsın diye sordum oradan bir başladık konuşmaya birkaç saat bunun üzerine konuştuk ama elle tutulur hiçbir şey yok. gerçekten anlamıyorum bir insan neden sevgilisine yazmak istemez, konuşmaz. öyle bir şey olmadığını benim kendimce buna inanıp onu suçladığımı düşünüyor. gerçekten trip atan, tüm vaktini bana ayırmasını isteyen biri değilim. saatlerce yazmadığım oluyor hem hafta içi hem hafta sonu. işi yoğun yoruluyor bilmem ne diye alttan alıyorum ama konuşmama sebebini sorduğumda ben yanlış bir şey yapmıyorum sana cevabını alıyorum. bugün hiç konuşmadık mesela. 6da çıktı ve hala bir şey yazmadı. ben buna üzülüyorum dediğim halde resmen o bana trip atıyor, nasıl seni sevmediğimi ve seninle konuşmak istemediğimi düşünürsün diyor. sizin bu durumda aklınıza ne gelir? sevilmediğimi ve onun konuşmak istemediğini düşünmekte haksız mıyım?  çok uzun yazdım biliyorum ama yorum yaparsanız çok sevinirim.

1. Ben de aynen onu düşündüm ama bunu söylediğimde de seninle konuşmak ya da görüşmek istemesem bunu ima etmem söylerim direkt cevabını aldım.

5 aralık 2022 19:16

2. Süslü şu kadarını söyleyeyim bu adam senden sonraki sevgilisine öyle zaman ayıracak ki. Erkekler bir şeyi yapmıyor değil sadece bize yapmıyorlar. Senin istediğin o kadar minimum ki ulan sevgilinle konuşmak zor mu bu kadar. Kaldı ki Sen kişisel alana saygı duyan birisin. Ayrıl falan demek haddime değil ama inşallah çok sevileceğin, doğrusu ne diye sorgulamayacağın bir aşk yaşarsın

5 aralık 2022 19:18

3. "bazen günaydın nasılsın harici hiç konuşmadığımız oluyor gün içinde" gün içerisinde bana bi nasılsın napıyosun hayatım yazamayacak herif benim sevgilim olamaz. ben de köpek gibi yoğun çalışıyorum ama iki dk bile olsa sevgilime nasıl olduğunu sorabilmek için zaman yaratıyorum. bakın yaratıyorum, kilit cümle bu. sevgi dediğimiz şey zaten şu hayat karmaşasında, bu yoğunlukta iki dk nefes alabileceğimiz insanlardır. bunu bile bana çok gören biriyle birlikte olmam, dışarıda sizinle konuşmak için can atabilecek insanlar mutlaka vardır.

5 aralık 2022 19:19

4. Arkadasa sevgilisinin sevgilisinin kendisi olmadigini hangimiz soyleyelim?

5 aralık 2022 19:20

5. Her haftasonu görüşüyor musunuz yoksa buluşma isteği de mi yok?

5 aralık 2022 19:21

6. okurken tam böyle ayrılmaya yakın çift havası verdi konuşmalar süslü biri alakasız vidyo atıyo öbürü iyiymiş diyo. sen çabalıyorsun ama tek başına olmaz ki. sal gitsin bunu şimdi böyleyse ilerde nasıl olur sen düşün şimdiden kırk yıllık evli gibi davranıyor.

5 aralık 2022 19:22

7. insan sevgilisiyle konuşmak bir şeyler paylaşmak ister süslü gün içinde. benim sevgilim de çalışıyor bu hafta gece vardiyasında 12-8. uyuyor evde olduğunda ama işe gitmeden zaman ayarlayıp birkaç saat konuşuyoruz illaki. yanlış anlaşılma olmasın ilişkimi övmek değil amacım, olması gereken de bu ve siz de en az bunu hak ediyorsunuz. ayrıca bu konuyla ilgili konuştuğunuzda duyarsız olması çok ayıp. kendiniz düşünün, sevgiliniz size gelse şöyle şöyle oldu kırıldım ve canım sıkıldı dese ne yaparsınız? nasıl hisler içinde olduğunuzdq onun gibi davranırsınız onu düşünün

5 aralık 2022 19:24

8. Ayni boyle bjr sevgilim vardi. Bir keresinde ben yazmasam yazar mi diye beklemistim 3 gun konusmamistik. Sonra dayanamadim ben yazdim yine.

3 sene ciktim bu okuzle. 3 sene boyunca o kadar ilgi gormedim ki ozdegerimi kaybettim. Kimsenin beni sevecegine inanamiyorum su an. Travma oldu resmen. Ilgiye layik degilmis gibi hissediyorum ve erkeklerin beni arayip sormamalari normal geliyor. Hatta ben ilk zamanlarda herkesin iliskisi boyle saniyordum cunku ilk iliskimdi ve yasim kucuktu. Sonra arkadaslarimin iliskilerini gozlemleyince olaya ayiktim.

Benim gibi olmak istemiyorsan ayril hemen. Ilgisizlik duzelen bir sey degil malesef. Vaktini bosa harcama. 9-6 calismak da yogun bir calisma degil. Gayet aksamlari beraber bi film izleyip yemek yapilabilir. Ayri ayri kendi evinizde bile film izleyip muhabbet edebilirsiniz.

Benim gibi olma lutfen, kendi degerinin farkinda ol.

5 aralık 2022 19:34

9. Anonim 12 sana sımsıkı sarılmak istedim. Lütfen şu an öyle düşünme, sen de biliyorsun hayatına giren bi erkek senin değerini belirlemez. Her şeye terapi diyenlerden biri olmak istemem ama en azından bu anlamdaki düşüncelerini değiştirmeye çalış. O kadar kalpten diledim ki umarım seni el üstünde tutan, sana çok aşık, sana saygı duyan ve senin de onu çok seveceğin bir ilişkin olur ve geçmişteki olaylar aklına gelse de sende hiçbir his uyandırmadan birer anı olarak kalır

5 aralık 2022 19:44

10. Aynen öyle ben kaç senelik evli değilim onunla birkaç aylık ilişkide bile böyleyse seneler geçirsek beraber nasıl olur acaba. Normalde her hafta sonu görüşüyorduk hatta böyle bir şey olmasaydı yine görüşecektik. Ben laf sokuyorum, kırıldığım bir şeyden bahsediyorum o bana video atıyor. Sonra sevgisine ilgisine güvenmeyen ben oluyorum. Az önce aradı bu arada istediğim verimde konuşamadım sinirden ağladım ama tamam kapattım konuyu dedim ama yüz yüze tekrar konuşacağım. Kafamda oturtamıyorum bunu

5 aralık 2022 19:46