sevgiliniz whatsapp profilinden ikinizin fotoğrafını kaldırıp tek fotoğrafını koymak istese bozulur musunuz?

yoksa bozulmak çok mu ergence sizce? sadece orda birlikte fotoğrafımız var zaten ama bozulmamı o kadar tuhaf karşıladı ki dili tutuldu resmen. günlerdir de konuşmuyoruz bu tutumuna daha çok kırıldım açıkçası.

1. neden erkeklerin pp yapma özgürlüğü yok mu

15 mart 2018 10:48

2. Sevgilisisiniz diye her yerde sizinle fotoğrafı olmak zorunda değil sonuçta

15 mart 2018 10:50

3. Hayır. Arada tek kendini koyuyor arada birlikte. Ben de aynı şekilde. Sonuçta bu olay size sevgisini veya saygısını değiştirmiyor.

15 mart 2018 10:52

4. BOzulurum. Bu duyar kasanlar acaba aynı durumu yaşasa nasıl tepki verirler gerçekten merak ediyorum :)

15 mart 2018 10:53

5. Bozulurum. Ne oldu ki acaba diye

Düşünürüm.

15 mart 2018 10:54

6. anonim 5 duyar kasan kişi benim sevgilim benim sahiplendiğim bir ev hayvanı değil ve kendi özgür iradesi var ve kendi kendine değiştirebiliyor fotoğrafını çünkü kendi profili nası görmek isterse onu pp yapar kendini yapsın yerim onun tatlı fotosunu ahddjldlf

15 mart 2018 10:55

7. Ergence bir davranış.

15 mart 2018 10:56

8. 7. anonim sevgiliniz ve tatlı fotosuyla size mutluluklar dilerim :) Bana bir hayat dersi verdiniz ...

15 mart 2018 10:56

9. Aslında normalde çok takılmazdım ama mutlu olmuştum daha özel hissetmiştim nedense, elimde değil. Her zaman kendimi pek özel hissettirmez şımartmaları yok gibi bir şey o yüzden de olabilir, herhalde bende biraz duygu açlığı oluşmuş.

15 mart 2018 10:57

10. BEN 3. Anonim. BUrda duyar kasılıyor diye polemik yaratmaya çalışmayın. CÜmlemde de söylemişim yapıyor bozulmuyorum diye. İsteyen istediğini düşünür. Gelip burda duyar kasmayın demenin amacı ne? Anlamadım.

15 mart 2018 10:58