sevgilinizin hediye almak isterken; sizin istediğinizi pahalı bulması ? red flag sayilir mi?

söz konusu kişinin ailesi orta gelirli. her ne alıyor ne yapıyorsa hep kendi maaşı ile yapar aileden bir yardım almaz. kendi geçiniyor. burdaki pahalı hediyeden kasıt 1-2 aylık maaşı kadar bütçeyle hediye alacak/almış olması, kız öyle istiyor yani. erkek hediye almak istiyor ama kız daha özelliklisini istiyor diye daha pahalisini istemis oluyor. erkek kizin ne istedigini soruyor ama isteğini pahalı buluyor. bu sizce red flag midir ? yoksa kız mi çok şey istemiş oluyor?

1. evlenme teklifi için yüzük bakıyorsa hadi 1-2 aylık maaşı feda etti diyeceğim de rastgele bir hediye bu kadar pahalı olamaz. kadının bu kadar pahalı hediye istemesi red flag.

21 ocak 16:01

2. Bence kızın 1-2 maaşlık hediye istemesi red flag.

21 ocak 16:01

3. Kız çok şey istemiş oluyor.

21 ocak 16:02

4. Evlilik yüzüğü gibi bir şey değilse kız red flag. Yüzükse de kız red flag orta nokta bulunabilir madem her şeyi kendi yapacaksa çocuk.

21 ocak 16:07

5. Hediye 2 aylik maas olmaz

Ne hediye istersin diye soran erkekten de adam olmaz

Nerden tutsam elimde kaliyor

21 ocak 16:10

6. Hediye kızın kişisel kullanımına yönelik bir ürün diye anlıyorum, erkeğin ailesinin maddi durumundan neden bahsettiğinizi anlamadım. Maaşı olan insan sevgilisine hediye almak için ailesinden para istemez zaten? Bu soruyu açan 17 yaşında falan mı ya hayata dair sanrıları hayatın olağan akışı dışında çünkü. 1-2 maaşlık "hediye" istemek de normal değil. Evlilik yüzüğü değilse hediye 1 maaş değerinde bile olamaz zaten. 1-2 maaş dediğiniz nedir ayrıca 1 mi 2 mi? Adam asgari ücretle çalışıyor bile olsa bu iki değer arasında minimum 22 bin fark var. Sorunun neresinden tutsan elinde kalıyor ya hayret bir şey...

21 ocak 16:16

7. bir insandan 2 maaşı değerinde bir hediye isteyip pahalı bulunca da red flag demek. iyice kafayı yediniz hayatı sosyal medya zannede zannede.

21 ocak 16:16

8. kız çok şey istemiş oluyor. 1- 2 aylık maaşı kadar bütçe ile kıza hediye alınırsa, adam 1-2 ay ne yiyecek? evilik yüzüğü ise de daha ortalama bir yerde buluşulabilir bence.

21 ocak 16:20

9. Ailesinin maddi durumu ne alaka anlamadım. Sevgilinin kazancı, yaşam standardı ve parasını nasıl harcadığı önemli. 2 aylık maaşı ile hediye alabilecek, hediye alma anlayışı da yüksek miktarlar ödemektir ama sana gelince harcamak istemiyordur o zaman evet sorun var ama bu harcama onu zora sokacak biraz daha uygununu alıp çok sıkışmak istemiyordur o zaman sende sorun var

21 ocak 16:21

10. Susluler söz konusu kız ben değilim, ve hediyeden kasıt tektaş yüzük. Konu ben olmadığım için cok detay girmemistim soruya

21 ocak 16:49