sevgilinizin ig takip ettikleri listesi sizi sinirlendirir mi?

susluler merhaba. sevgiliniz sacma sapan twitch yayinci kizlari takip etse ne dusunursunuz? ayni zamanda twitch yayinci erkekleri de takip ediyor ama yine de gereksiz yani. ayrica bu insan 26 yasinda ya

1. Sinirlendirmez ama takip ettiği, güldüğü, önemsediği kitle benimkilerle çok farklıysa soğurum, soğursam da ayrılırım. Çünkü aynı şeye gülebilmek, kzıabilmek bence önemli.  Ama kalkıp da bunu takip etme bunu izleme diye onu değiştirmekle uğraşamam ne enerjim var ne zamanım kafama uyan birini bulup devam etmek daha iyi.

10 aralık 2021 09:33

2. Evliyim. Bi kez bile bakmamisimdir ne sevgiliyken ne evliyken. Size ne ayol?

10 aralık 2021 10:08

3. ne alaka ya yarı çıplak manken takip etse okay haklısın ama twitch yayınları izliyorsa izlediği insanları takip etmesi de normal. benim eşim de izlemeyi sevdiği ünlüeri takip ediyor ama benim ne haddime karışmak. kendi hesabı kendi hayatı. istediğini takip eder hoşuma gitmiyorsa ayrılırım. çıplak kızları takip etmiyorsa sorun yoktur. eşim 30 yaşında ayrıca. gelinim sana söylüyorum... gerisini sen anladın.

10 aralık 2021 10:49

4. bu twitch yayinci kizlar genelde yari ciplak zaten arkadaslar:D

normal tipler olsa takilmam tabiki, ayri oldugumuz donemde baktim ve hic hos gelmedi. Benim arkadaslarim gelip bana kimleri takip ediyo bu ya ayy diye bi tepkiyle gelince bozuldum yani.

10 aralık 2021 11:13

5. Arkadaşlarınız neden sevgilinizin takip ettiği kişilere bakıyor ki? Bence burda sorun sevgiliniz değil arkadaşlarınız gibi geldi bana

10 aralık 2021 11:50

6. beni her şey sinirlendirir, ama bu durum çok sinirlendirir.

10 aralık 2021 13:14

7. denk gelmis gercekten, kesfette gorup bakiyor, takip edenlerde x kisisi var tabi donup bana soyluyor. bilmiyorum, kotu bi imaj. erkekler kapatilsin

10 aralık 2021 17:12