sevgilinizle nasıl geçti 14 şubat süslüler neler yaptı size?

bi dal çiçek bile almayanlar bi kuru kutlamayla geçiştirilip kalbi kırılan süslüler gelin sarılalım birbirimizee :(( aslında ben de sallayan biri değilim ama sosyal medyada gördükçe insan sorgular oluyormuş meğer bi kare foto bile paylaşıp not yazmayınca üstüne ya da bi kuru kutlu olsun deyip geçince :((

1. Uzaktayız, bi mesaj attı sadece. Kutlu olsun gibi bir şey değil de, iyi ki varsın`lı

14 şubat 2022 21:51

2. gel sarılalım ben de çok üzgünüm

14 şubat 2022 22:01

3. Kapitalizmin oyunu diye diye bi dal çiçeği çok görür oldular ya aşırı üzgünüm kendisine de diyemiyorum buraya dökeceğim biraz içimi çünkü sallamam böyle günleri demiştim konusu geçince ama bugün fark ettim ki ben sevgilim yokken sevmiyormuşum böyle günler zaten küçük jestler için bi fırsat değil mi böyle günler yılbaşları,doğum günleri ya da yıl dönümleri falan. yani küçük şımarıklıklar için bir fırsat bence sosyal medyam bugün resmen mıç mıç oldu kendisinden bi bok göremedik beyefendinin bi fotomuzu koyup kutlamak bile bu kadar zor olmamalı kutlu olsun sevgilim mesajını al sok bi yerine diyesim geldi ama tantana çekemicem. Milletin yemeğini aşk dolu sözlerini izlemeye son iki saat dayanalım bakalım :((((

14 şubat 2022 22:07

4. benimki sevgililer günün gün biterken kutlu olsun dedi sadece iyi geceler yazarken..

14 şubat 2022 22:12

5. Benimki de bi süreligine uzakta, sadece sevgililer günümüz kutlu olsun dedi birkac defa. Hediyemi daha once aldığını soylemisti gelince vericekmis o neyse ama fotoğraf paylasmak istiycek mi diye bekledim onu bile söylemedi kavga cıkarmak istiyorum

14 şubat 2022 22:26

6. özel günleri önemsemediğini söylüyor. kendi doğum gününü bile önemsemez ama ben önemsiyorum malesef ki. saçma bi beklenti içine girdim. dün hediyesini verdim eski mesajları arayıp tarayıp gerçekten almak istediği bir şeyi bulup aldım haftalar öncesinden başka şeyler de araştırdım, en son bunda karar kıldım arkadaşlarıma sordum. kendisi bana sevdiğim çikolatalardan bir kutu aldı. yani o kadar şeyi nasıl yiyebilirim zaten sinirim bozuldu. bundan sonra da alacak bişi bulamıyorum dedi haha şaka gibi ya kadınlara alacak o kadar çok şey varken hediye seçemiyorum tribi nedir asıl erkeğe zor hediye seçmek. önemsenmemek gerçekten sinirimi bozdu.

14 şubat 2022 22:31

7. Anonim 2 ben de birlikte mağaza gezerken beğendiği tam önümüzdeki aylarda giyebileceği tarzda bi gömlek ceket aldım maviden kargoda ama yetişmedi yarına gelecek. Kendisiyle de en son dün görüştük bugün arkadaşlarıyla takıldı. Tüm gün açıkçası ya iş yerime ya arkadaşlarıyla buluştuktan sonra dönüşte bana uğrayıp bi çiçek sürprizi falan yapar diye bekledim durdum. Dün de acaba bugün için bi yemek falan yer miyiz diye bekledim ama yok yani bi kaç kere sordu işten çıkınca ne yapacaksın diye öğlen çıkıyorum acaba eve çiçek mi gönderecek ondan mı soruyo falan ama yokk. Yarın görüşeceğiz bakalım muhtemelen sallanır gelir ay aşırı doluyum

14 şubat 2022 22:45

8. burcu ne :((