sevgilisi olan biriyle öpüşmüştüm sevgilisi olduğunu bilmiyordum. kız öğrenmiş milleti dolduruyor?

aylar önce okuldan biriyle öpüşmüştük. daha ileri gitmek istediğinde sevgilim olmayan biriyle bunu yaşamak istemediğimi söyleyip kendimi çekmiştim. anlayışla karşıladı. bi süre sohbet ettikten sonra bi anda bana benim hayatımda biri var dedi. şok oldum o zaman beni neden öptün diye çıkıştım tartıştık biraz ama sonunda kızı tanımazsın zaten lütfen aramızda kalsın bu olay dedi ve gitti. belki hatırlarsınız burada sizlere sormuştum kızı bulmaya çalışıp söyleyeyim mi diye. araştırmıştım fakat bulamamıştım kızı. sonrasında da boşverip kendi yoluma bakmaya karar vermiştim. kızın kim olduğunu aylar sonra şu şekilde öğrendim. bu şerefsiz çocuk olanları kıza anlatmış nasıl anlatmış bilmiyorum hala sevgililer. kız arkamdan benim onun sevgilisiyle bi şeyler yaşadığımı falan söylüyormuş millete sanki sevgilisi olduğunu bile bile yapmışım gibi. bir de kız benim eskiden arkadaşım olan bi kız yani samimiyetimiz yoktu fakat merhaba merhabamız vardı hep. kızın o olduğunu öğrenmesem yolda görünce selam verirdim yani. kız şimdi milleti dolduruyor bana karşı. ortak tanıdıklarımız da olduğu için bu benim canımı sıkıyor. ben kendimi biliyorum bu durumda ben de mağdur oldum getçekten sevgilisi olduğunu bilsem öpüşmezdim asla. sizce ne yapmalıyım?

1. Çocukla da hala sevgili oldukları için kıza ben bilmiyordum sevgilisi olduğunu diyemiyorum bu sefer de sen bizi ayırmaya mı çalışıyorsun der diye. Belli nefret ediyo zaten benden

19 kasım 2020 11:20

2. siz coolluğunuzu bozmayın bence. ama erkekler ne pislik cidden, siz mi sadakat sözü verdiniz kıza? haberiniz olsa bile gitsin sevgilisine sorsun hesabını onu rahatsız etsin.

19 kasım 2020 11:27

3. yakın zamanda bi arkadaşımın arkadaşı da aynı şeyi yaşamıştı soruyu görünce direk aklıma geldi.

ne yapabilirsin bilmiyorum süslü ama kesinlikle senin sorumluluğunda olan bir şey değil bu. aptal kızın aklı yok mu? sen tek başına mı öpüştün? teallam yarabbim ya

19 kasım 2020 11:28

4. al kizi karsina yapistir bi tane , kız yollu senin sevgilin ortalik mali olmuş hala benim lafimi yapiyosun de

19 kasım 2020 11:36

5. Kızla filan konuşmayın zaten konuşsanız da anlayacağını sanmıyorum. Ben olsam umursamazdım. Benim önemsediğim insanlar olayın doğrusunu bilirler zaten, o da bana yeter.

19 kasım 2020 11:39

6. siz kimseye bir şey açıklamayın, etmeyin. Zaten doldurduğu kişiler salak değilse ve sizi sayıp seven kişilerse, onun dolduruşuna gelip size cephe almaz. Boşverin desin, önce kendi sevgilisine baksın gidip yalan söyleyip başkasıyla şey yapmış

19 kasım 2020 11:40

7. Kimseye bişey anlatma. Gerçekten senin arkadaşlarınsa gelir sana sorarlar " böyle böyle biseyler deniyor senin için doğru mu " diye.

19 kasım 2020 14:01