sevgilisi olan erkeğin, başka bir kızın storysini beğenmesi normal mi?

kendisiyle çok uzun zamandır tanışıyoruz ama ben istanbulda o ankarada yaşadığı için hiç ileriye gidememiştik. hep benimle konuşmaya, flört etmeye çalışıyordu ve istanbulda olduğum için aşırı üzülüyordu neyse 5-6 aydır sanırsam sevgilisi var ve instagramda bayadır gözükmüyordu. ben dün hikayeme yüzümü çekip atmıştım bu arada çok nadiren kendimi paylaşırım neyse bir sonraki hikayemde de denizi çekmiştim bi baktım ikisini de kalplemiş. bu normal mi şimdi? sevgilin var senin ya çok rahatsız edici

1. ayrılmıştır belki.

5. İğrençse çıkar o zaman çocuğu

30 haziran 2024 17:30

6. eee rahatsız oluyorsan çıkar o zaman? pick me'liğin tanımı gibisin

30 haziran 2024 17:30

7. Herkes story'leri flört etmek için beğenmiyor ya. Bazıları için gönderi beğenmek gibi bir şey. Ben de bu story'imi beğendi galiba benden hoşlanıyor kerizliğini yapmıştım da oradan biliyorum

30 haziran 2024 17:32

8. doğru çıkartmalıyım haklısınız

7 senedir tanışıklığımız olunca çekinmiştim pick melikle bağdaştıramadım

30 haziran 2024 17:34

9. Soru kısmında o kızla arkadaşlık, uzaktan tanışma dışında bir bağı olmayacağını düşünerek okudum ama açıklamada iki tarafında geçmişi varmış bir yere bağlanmasa da. E bu durumda tabi normal değil. Senin arkadaşının beğenmesi ile bir zaman konuştuğun çocuğun beğenmesi nasıl bir olabilir ki? Ayrıca bu şu kadar zamandır tanıyoruz vs meselelerini sizin erkek arkadaşınız yapsa yani bir zamanlar konuştuğu kişiyi öyle bir köşede tutsa tamam olacak mısınız? En baştan tutmanız hata. Bir erkeğin sevgilisi varken sana yürümesi de düşünürsen hakarettir. Benim hayatımda biri var, sen de biliyorsun ama sen bunu bilsen bile tamam olabilirsin, ben adım atıyorum sende de karşılık verecek ihtimal var demek. Yani bunu sadece karşı tarafın karaktersizliği olarak düşünme. Bak seni de nasıl bir konuma koyuyor. O yüzden flörtünüzü, konuştuğunuzu vs hiçbir yerde tutmayın. Takipçiniz az olsun bir şey olmaz. En azından bir erkeğin bu konuma koyabildiği biri olmazsınız

30 haziran 2024 17:47

10. ağzınıza sağlık anonim 8 çok teşekkür ederim harfi harfine haklısınız