sevgilisi olan yakın erkek arkadaş?

süslüler selam.  yakın bi erkek arkadaşım var, çok sık görüşemiyoruz ama okul falan derken. ben bu arkadaşımın kız arkadaşıyla da gayet samimiyim. onla da çok yakın olmask da iyi arkadaşız. ben bu erkek arkadaşımı eve içmeye davet edeceğim yemek falan hazırlayıp, önceden kalma sözüm var. acaba kız arkadaşını çağırmalı mıyım? çağırmazsam rahatsız olur mu? onla da yakınım ama bilmiyorum arkadaşımla dertleşeceğim konular da var. sevgilisiyle kendisini de önümüzdeki hafta yemeğe çağırsam diye düşündüm, diğer ortak arkadaşlarımızla beraber. sizce mantıklı mı? siz olsanız rahatsız olur muydunuz

1. Sevgilimin yakın arkadaşı onu evine yemek hazırlayıp içmeye çağırırsa sevgilimin o kıza mesafe koymasını isterim. Eğer mesafe koymazsa da boynuzlu gezmek istemediğim için ayrılırım. Dertleşmek istiyorsanız dışarıda da görüşüp dertleşebilirsiniz. Eve çağırıp yemek hazırlayıp başbaşa içmeye gerek var mı gerçekten?

20 eylül 2023 10:52

2. süslü bilmiyorum yani sevgili olmadan önce yapıyorduk bunu ve bana yanlış bir şey gibi gelmiyor ama sorun çıksın da istemedim. arkadaşım da kötü zamanım da destek olmuştu o yüzden böyle bi söz vermiştim

20 eylül 2023 10:55

3. Bence çağırmalısınız. Eğer kız arkadaşı gelmeyecekse de planınızı bilmeli diye düşünüyorum bu sefer gizli kalırsa zan altında kalabilirsiniz

20 eylül 2023 10:57

4. Ss seni anlayabiliyorum ancak ilişki işin içine girince eskiden normal olan şeyler anormal görülebiliyor. Ben partnerimin istediği kadar yakın arkadaşı olsun evde baş başa içmelerini asla istemem. Bu yüzden çok içip dertleşmek istiyorsanız dışarıda buluşun.

20 eylül 2023 10:59

5. Evet rahatsız öldürdüm, sevgilim giderse ayrılırım hatta, çok gereksiz.

20 eylül 2023 11:02

6. Rahatsız olurdum olacak tabii*

20 eylül 2023 11:03

7. Kızla sevgili olduğundan beri ilk kez mi davet ediyorsunuz eve. İlkse kızla beraber çağırmaniz ilk olarak daha şık olur. Hele İçmeli olacaksa kızla beraber olmalı kesin böyle hoş degil. Konuşmak istediğiniz mevzu varsa dümdüz yemeğe çıkın ya da max azcık şarap içilecek olan lazanya kafası sakin bir yemeğe çağırın bence. Yine kızla yakınsanız, muhabbetiniz varsa yani "x'i eve davet ettim yalniz çagirmama gönül koyma diye sana da haber vermek istedim birkaç mevzu da var da birebir konusmak istedigim ama bir gün üclü etkinlik planlayalım mutlaka". Yalnizken yapıyor olabilirsiniz ama kızla muhabnetiniz varmıs+icmeli diyorsunuz. Düşünceli olmak lazım her ihtimale karşı.

20 eylül 2023 11:05

8. Ss sanki cocuk bu sözü tekrar hatırlatmadı ama sen dert dinleyecek bir erkek bakış açışı arıyorsjn gibi geldi bana.

Ben çok rahatsız olurdum. Sana da çok bilenirdim ahahaha

20 eylül 2023 11:05

9. süslüler kızla da yakınız birbirlerimizin ilişkisini vs biliyoruz hep.  bulunduğumuz şehir küçük ve alkol alacak yer yok maalesef ki. sevgilisinden gizli olmayacak tabii ki de. içmek demek de sarhoş olacak kadar değil tabii ki

20 eylül 2023 11:06

10. anonim 7 yok hayır geçen sene beraber davet ettim. hatta daha sonrasında başka bi gün şarap içmeye kızı ve diğer ortak arkadaşlarımızı davet etmiştim kız kıza

20 eylül 2023 11:07