sevgilisi var mı benimle ciddi ilişkisi olabilir mi?

erkek arkadasımla ara verdigimiz bi dönemde baska biriyle tanıstım.onun yanındayken eski erkek arkadasım deli gibi arıyordu açmazsan kardeşini ararım diye mesaj atmıstı.ben de yanından hızlı ayrılıp telefonda 15 dk kadar konustum yagmur altında sonra erken yanından ayrıldım.hep mesajlarına geç veriyordum ya da veremiyordum.sonraki gorusmemız de onda kaldım ama aramızda opusme harici bişey geçmedi ben istemedim sarılıp uyuduk.sonra tekrar benle gorusmek ıstedi ben de cok hastayım falan dedim.sonra kafede eski erkek arkadasımla gorustugum zaman beni gormus oradaymıs bana mesaj atmıs.tuhafsın,ruh hastası falan dedi.sonra gerçeği söyledim.ondan sonra benle ciddi olma dusuncesi gitti takılmalık gorusmek ıstedigini hissetmeye basladım.bende gorusmedim sonra bu baska sevgili yapmıs.ben de sildim onu.aradan aylar geçti.bana yazmıs napıyosun falan diye.bana sevgilisine hitap ettiği şekilde hitap etti.ben de seni stalklarken herkese böyle hitap ediyosun bana söyleme falan dedim.o da cok yalancısın söyledigim kişiler sınırlı dedi.instagramını ver dedi vermedim o da iyi takip etmem dedi.senin sevgilin var ınstagram vermedigine göre gene bir şeyler karıstırıyorsun dedi.işte benimle gorusmek ıstedi ozledim falan dedi ben de bosver sevgilinle takıl hemde duygusal olur dedim.sonra güzel bi yere davet etti.ben de gerek yok sevgilinle gidersin dedim.bıktım o da kaçtır sevgilin diyorsun bozmuyorum seni de oldugunu nereden biliyorsun falan dedi.beni kendinle mi karıstırdın dedi.bu sevgilisi olan kızla hala beraber mi nasıl ogrenebilirim?sizce benim yalanlarımı ve durust olmadıgımı bildigi için sevgili olmayıp tek gecelik mi dusunuyordur?

1. soruya eklemeyi unutmusum aylar geçti mesaj attı dedim ama bu 4 ay içinde gene bana yazdı ben goruldu yapmadım cevap vermedim hiç ona.

3 ekim 2018 12:17

2. kafam karıştı..

3 ekim 2018 12:40

3. ne okudum ben şimdi

3 ekim 2018 12:45

4. Ne cirkin bir muhabbet bu ya? Bana ruh hastası falan diyecek, aylar sonra özledim. Bu arada karşı taraf garip garip tavırlara devam edecek. Bir eski sevgilisi ile bir hoşlandığı ile ama hiçbirinle de tam olarak olamayacak. Sadece sürekli iğneleyecek sevgilin de sevgilin diye. Ay çok cirkin kusura bakmayın :(

3 ekim 2018 12:52

5. Kesinlikle ciddi değil

3 ekim 2018 13:02

6. ...dedi....dedim..sonra bidididi dedi..

Hicbir sey anlamadim yazdiginizdan asiri karisik.

3 ekim 2018 13:32

7. Görüştüğüm, evimde sarılıp uyuduğum vs birisini kafede eski sevgilisiyle görsem tuhafsın değil büyük harflerle ş e r e f s i z s i n diye mesaj atardım lol.

İnstagramını niye vermedin ayrıca? Exinle fotoların duruyor diye mi?

Bence bi silkelen kendine gel. Birini hayatından çıkarmadan öbürünü sokmaya çalışıyosun. Ama aynı zamanda bok gibi davranıyorsun adama. İnş biraz aklı vardır da ciddi düşünmüyodur :d

3 ekim 2018 13:38

8. okumayanlara özet geçiyorum:

sevgilisiyle "ara" verdikleri dönem bu çocukla flört etmeye başlıyorlar. sonra sevgilisiyle de görüştüğünden ikisini birden idare etmeye başlıyor. çocuk bunları yakalıyor bir kafede ve hayatına devam ediyor, sonrasında da başka bir sevgilisi oluyor. bizimki çocuğun sevgilisi oldu diye çocuğa tripleniyor. şu aralar yeniden yazışmaya başlıyorlar. çocuğun sevgilisi olup olmadığından emin değil ama varmış gibi triplenmek hoşuna gidiyor. çocuk da "ben sen miyim iki kişiyi idare edeyim" gibi bir mesaj veriyor.

soru da şu: sizce bu çocuğun niyeti ciddi olabilir mi?

cevap veriyorum: biraz gururlu olun, danaya söyleseniz yıkılacağı şeyler duymuşsunuz çocuktan. hala yazışıyorsunuz hatta üzerine de trip. valla insaf.

3 ekim 2018 13:54

9. Ne çarpık ilişkiler bunlar ya. Kafayi sallamaktan kafam kopacaktı okurken