sevgilisini sürekli eleştiren erkek ?

hem fiziksel özelliklerini makyajını kıyafetini hem de karakterini bazen rencide edecek şekilde.(açıklık kapalılık değil) her kavgada kız "git daha iyisini bul" dediğinde de tıpış tıpış geri adım atıyor. sizce kompleksli olabilir mi?

1. Çok yoruldum be süslüm, ayrılığı da kabul etmiyor. Beni çok duygusal olmakta suçluyor sürekli. Sorumu okuyanlardan ayrıca özür dilerim. Virgül bile kullanmamışım.

30 kasım 2018 08:26

2. Süslüm yemin ederim benimki de başlarda hiç böyle değildi. Şu an mesela spora gitmemi bile eleştirip saçma buluyor.:) süslüm ben de ayrılmak istiyorum çözeriz diyip hemen sen yanlış anladın diye geri çekiliyor yoksa ben mutsuzum, tükendim ve onu gözden çıkardım. Ve çok güzel manipüle etti beni ben de kendimi eksik yetersiz ve değersiz hissediyorum. Bunu ona söylediğimde "uf bu kadar hassas olma" diye eleştiriyor hahahahaja ay sinirim bozuldu

30 kasım 2018 08:38

3. Aynen öyle süslüm sevmiyor aksini iddia etse de davranışıyla çelişiyor.

30 kasım 2018 08:46

4. bence onun kompleksli olup olmamasini degil, kendinizin eziklik psikolojisine girip bunlari sindirmesini sorgulayin.

30 kasım 2018 08:52

5. 7. anonimcim  ben onun zaten bilincindeyim ama onun çok ilginç çıkışları olduğu için bunu da merak ediyorum.

30 kasım 2018 09:31

6. 8. Anonimcim ne güzel mutluluğunuz daim olsun inşallah.

30 kasım 2018 09:32

7. eski sevgilim. bu psikolojik şiddettir. o zamanlar anlamıyordum üzülüyordum kendimi hep yetersiz hissediyordum. ama şimdiki aklım olsa onu mahvederdim.

30 kasım 2018 13:35

8. Ben de su an bütün bağları koparmak icin elimden geleni yapıyorum süslüm ama bir sürü hasar aldım. Çocukluk ve ergenlik döneminden beri zaten özgüven sorunu yaşayan birisiydim tam head shot oldu.

30 kasım 2018 17:13