sevgilisinin/eşinin annesini sevmeyen var mı içinizde?

ben 3 gün önce tanıştım ve hayatımda gördüğüm en patavatsız insan. kibarlık namına hiçbir hareketini görmedim. yani benim için çok negatif bir tanışmaydı diyebilirim. erkek arkadaşımla da evlilik düşünüyoruz ama günlerdir bu kadını kafama taktım. böyle sevmeyen, negatif olan insanlar aranızdaki mesafeyi nasıl koydunuz, kendinizi nasıl geri çektiniz ve size hoşunuza gitmeyen bir şey söyleyince cevap verdiniz mi?  ya da başta sevmeyip sonradan nötr olan var mı? bir de annesi benim için utangaç demiş ama utangaç da değilim aslında, konuşmayı ve samimiyeti sevmiyorum

1. Ben sevmezdim ex eşimin annesini oğlunuz da trafikte çok küfür ediyor dedim kadın oğlunun yanında beni yalancı çıkardı sevgili oğlu da allahtan yanımızdaydı da evet anne ediyorum dedi. Bir kere evlerine yatıya gittim (evlendikten sonra aile ziyareti amacıyla) torununun sümüklü yastığını (yastığın yarısı sümükten parlıyordu) başımın altına vermeye kalktı allahtan ex eşim yanındaydı götürdü yenisini getirdi yenisi de kirli kokuyordu annem çok üzüldü diye de ekledi. Ha bir şey istesem yapardı kırmadan belki ama garipti işte en nihayetinde de boşandık zaten.

23 ocak 2022 15:24