sevgilisinin instagramından insanları engelleyen kız modeli ?

böyle bir şey var mı kizlar yani yaygın mı? ben çok yakın bi arkdasım sevgili yapar yapmaz engellendim sanırım da :dd ama sadece ben değil hani süreklibirilerini engelleme halinde kız. bu çok anormal değil mi ya?yapan tanıyor musunuz kitle imha şeklinde

1. Yakın zamanda 5 yıllık instagram hesabımın ilk engellenmesiyle karşı karşıya kaldım :d sonra çocuk herkesi tekrar ekledi klşhkl

4 nisan 2018 22:16

2. Bu olay var kizlar ya ben de cok sasirmistim. Cok yakin oldugum erkek bir arkadasim zamaninda okul sinifindan bir kizla sevgili oldu, ayni gun bir bakti kiz cocugun dersane sinifindaki oylesine bir kiza kadar herkesi cikarmis. Hadi onlari tehdit gordun de kendall'dan gigi'den ne istedin diye cok gulmustum jddkkdks

4 nisan 2018 22:18

3. sevgisilisi de izin vermesin Allah Allah robot mu da tamam deyip engelletiyor, şifresini veriyor. şu erkeklere bir sesiniz çıkmıyor varsa yoksa bütün suç hep kadın tarafında

4 nisan 2018 22:19

4. Tehlikeli görünmüşsünüz demek ki :d

4 nisan 2018 22:19

5. Ben de engellendim. Ama benim yakın arkadaşım da değildi. öyle selam verip naber nasılsın dediğim biriydi. Bu çocuğun benim yakın kız arkadaşımla da aynı şekilde muhabbeti vardı. Sevgili yapınca ben engellendim ama benim kız arkadaşım engellenmedi. Ben tehlikeli göründüm demek.

4 nisan 2018 22:23

6. Ya valla ortalık karıştırmak için sormadım ilk anonim..üzüldüm ama

4 nisan 2018 22:28

7. Arkadaşlar kimseyi suçlamıyorum ego mastubasyonu da değil zAten sadece ben değilim engellediği bunu belirttim. Ama kırıcı bisi ondan merak edip sordum

4 nisan 2018 22:30

8. ben engelliyorum. engellediklerim genelde sürekli story atan ve pozlarını beğenmediklerim.

4 nisan 2018 22:32

9. Ben tehlikeli göründüm diyen anonim fjfk ego değil. Uzun uzun açıklamak istemedim ama çocuk kızı sınıfa getirmişti bizle tanıştırmak istedi kız yüzümüze bakmadı. Bu olay üzerine ben zaten benimle konuşmadıkça çocukla konuşmadım. Aylar sonra bunlar ayrıldıktan sonra çocuk engeli kaldırdı. Ego tatmini miymiş şimdi :d

4 nisan 2018 22:34

10. Ben arkadasinin sevgilisi kendall'a kadar engelleyen anonim. Begenmedigim, kotu enerji aldigim kizlari soyluyorum, sevgilim kendisi cikariyor, sifresi de yok bende zaten. Simdi instagramdan cikardik diye aldatilma ihtimali ortadan kalkiyor mu, hani aldatan adam her turlu aldatirdi? Adamin icinde varsa guvercinle haberlesir yine aldatir, niyet kotu cunku.

4 nisan 2018 22:42