sevgiliyle edilen kavgalar sonucu soğuma ve eskisi gibi heyecanlanamama?

merhaba sözlük halkı şimdi sizden abla tavsiyesine ihtiyacım var ben 20 sevgilim 23 yaşında aynı sitede oturuyoruz ben ailemle yaşıyor ve çalışıyorum o tek yaşıyor ve çalışmıyor . 2 aydır sevgiliyiz ama geçtiğimiz son bir kaç haftadır o kadar çok kavga ettik o kadar saçma sapan şeylerden kavga çıkardı ki ben soğumaya başladım. mesela oyun oynuyoruz oyunda ondan uzağa gitmişim kavga sebebi, oyunda o ölmüş ben devam etmişim kavga sebebi. bunların yanında saçma sapan kıskançlıklarını saymıyorum bile çok basit olayları bile büyütüyor kavga sırasında ben karşı durursam kendimi savunursam hemen kendini geri çekiyor kabulleniyor ama illa ki benim bi yükselmem lazım bunun için ve son günler hep böyle geçti ve ben çok sıkıldım. kesinlikle çok değer veriyorum çok seviyorum ve asla ayrılmak istemiyorum. ama bu davranışlarını düzeltmesi lazım ben işten yorgun argın geliyorum ilgi alaka yerine tartışma görüyorum sabah uyanıyorum günaydın mesajı yine kavga mesajı modum düşüyor. her şeyi en ufak bir şeyi bile yansıtıyor. onu kırmadan üzmeden ilişkimize zarar vermeden nasıl anlatıp en azından biraz değiştirebilirim nolur söyleyin. bu akşam buluşcaz 5 günden sonra ilk kez nasıl davranayım şuan içimdeki heves ve heyecan da kaçtı doğal olarak ne kadar özlesem de sinir olmaya başladım. eğer karışık anlattıysam kusura bakmayın lütfen şimdiden teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

1. Balik baştan kokar derler.. oyun gibi sanal bir dunyada bile bu kadar kavga bana fazla geldi ki daha ortak paylaşım adina bir sey yok ortada. Çalışmayan birinin calisan birini anlamasi emoati yapması cok zor o da ayri bir mevzu. Yasim senden buyuk madem abla tavsiyesi istedin kendini degerli hissettiren insanlara yönel. Asla ayrılmayı düşünmüyorum demen bile yanlış o da bunu bilerek duygularını kullaniyor olabilir.

21 mayıs 2020 13:01

2. Teşekkür ederim ama ben daha cok çözüm yolu arıyorum kestirip atmak istemiyorum

21 mayıs 2020 13:02

3. Çocuk büyütmeyi göze alabiliyorsan devam et süslü bu ne yani 5 yaşında gibi hareketler

21 mayıs 2020 13:03

4. 27 yaşında bir ablan olarak çocuğun çalışmamasının kendini aşağı olarak gormesine sebep olduğu bunun hıncını da senden oyun ya da başka yolla çıkardığını düşünüyorum. 20 yaşında elinde ekmeği olan gencecik bir insansın, kendini uzdugune değmez. Sevgiyle kal.

21 mayıs 2020 13:07

5. Normalde hava alanında çalışıyordu abla ama şuan onun da iş kapandı mecbur olarak evde oturuyor normalde

21 mayıs 2020 13:09

6. Bence iliskilerde ben bunu degistiririm diye baslamamak emek vermemek gerekiyor. Cunku degismez insan cok ekstrem durumlar olmadığında ya da ters teper degistirme cabalari. Eger is durumu sonradan bozulduysa evet onun hıncını cikariyor olabilir ama bu da bir işaret senin icin. Hayat uzun bir yol inisli çıkışlı insan asil baski altindayken nasil davraniyor o onemli. Mutluyken her sey yolundayken zaten normaldir.

21 mayıs 2020 13:12

7. Birlikte oyun oynamayın derim.

zaman Geçirmek için bu etkinliği yapmak zorunda değilsiniz. Mesela biz de sizin gibi olabilme ihtimalimiz var. Sırf bu yüzden konsol almadım. Şu an pişmanım ama olsun.. ne bileyim jenga ve daha bir sürü çeşit masa oyunları var onları oynayın hem gerilmek yerine daha eğlenceli olur.Ben evlendiğimde alırım oyunları diyordum ateş pahası olmuş 50₺lik oyunlar.

Süslü birisi sana sürat as dese bile asma.

Madem bu kadar seviyorsun durumu direk konuş.

Dün araba süreyim en azından deneyim dedim.

Kaldırdım koltuktan anlatırken nasıl ehliyet aldın sen daha gaz fren nerede onu ayırt edemiyorsun 5 sene olmuş ehliyet alalı bana bir yükseldi.konuyu direk babasından açtım ama anladı. Surat asarak baban sana böyle davranmış sen de bana öyle davranıyorsun. Bir şey anlatacağın zaman aşağılamıuorsun ama kavga eder gibi öğretilmez sen durumun farkında değilsin deyip sustum,birkaç dakika sonra radyoda çalan şarkıya eşlik edip bana şarkı söylüyor.nadşr romantıklık kişi.

Sen de onu tanıyan en iyi kişisin nasıl anlayacaksa öyle davran dün ilk defa gerçekleri söyleyip sonra susunca durumu anladı. Belki sevgilin içinde sen benzer anladığı şeyleri yaparsın. Böyle şey için ayrılmak olmaz.

21 mayıs 2020 13:13

8. Iki aylik sevgililik olduğu icin bu kadar kestirip atma tarzinda yazdim. Iliskinin basinda bu kavga normal degil ki en süt liman olmaniz gereken zamanlar

21 mayıs 2020 13:13

9. 23 yasinda bir akranin olarak calismadigi icin boyle oldugunu soyleyebilirim ama hirs vs meselesi degil bence. Sadece insanin hayatta aklini kurcalayan baska biseyler olmadiginda ve huzursuz oldugunda boyle oluyor kendimden biliyorum. Bombos oldugum gunlerde sorun cikardigim seyler mesgulken aklima bile gelmiyor

21 mayıs 2020 13:13

10. insanlar asla degismez demeye geldim 2 senem cope gitti demek istemiyorum ama annelik yaparak gecti,kac kere oturttum duzeltmek icin adim attim olmadi.2 aylik iliskide olsaydik coktan ayrilmistim.

21 mayıs 2020 13:31