sevgiliyle ilk sevişmeler hep vanilla mı olmak zorunda?

ben bu zamana kadar hep ilk başlarda vanilla seviştim, sertlik vs sonradan güvenle birlikte oldu. şu anki erkek arkadaşımla daha ilk sevişmelerimizde adam direkt sert sekse geçti. hoşlanmadım ve bende güvensizlik hissi oluştu, soğudum. sizce bu durum normal mi? sizin ilk sevişmelerinizde nasıl oldu? daha çok vanilla mı takılıyorsunuz yoksa ilk başlarda böyle şeyler olduğu oluyor mu? oluyorsa nasıl hissettiniz?

1. Ben seni anladım süslüm. İlk başta bu kadar sert davranması sana olan istek ve arzusundan değil de o an sadece bir kadınla cinsellik yaşıyor olmasının verdiği hazla alakalı. Bence gercekten seven erkek sefkatla dokunur nazik davranır hele de birlikte yaşadığınız ilk ilişki daha anlamlı olur ve o an birbirimizi keşfetmek vücutlarınızi tanımak istersiniz. Ben de yaşasam bu tavır beni inanılmaz soğuturdu. Tarzı budur fln denebilir ama katılmıyorum bence ne olursa olsun ilk başta çiftler tanıma aşamasında olduğu için haz verme odaklı davranmalı. Sevgili demesen fuckbuddy ya da tek gecelik ilişki için normal diyebilirdim çünkü amaç belli ama bence ilk ilişki için bu kadar sertlik işareti yaratır belki ilerleyen zamanlarda da senin isteğinin önemi olmayacak onun için sadece zevkine bakacak.

22 nisan 2021 01:38

2. Ay duygularıma tercüman oldun süslü aynen öyle. Ne bileyim ben isterdim ki herşey ağır ağır gelişsin zevk odaklı olsun. adam bam bam bam makine gibi çıktı, hanzo. Sonra kendini düzeltti ama anlamı kalmadı, ben soğudum.

22 nisan 2021 01:40

3. süslü seni anlıyorum. ben de önce vanilla takılırım sonra yavaş yavaş harda geçerim. başlangıçta hard isteyen insanlara olan güvenim zedeleniyor çünkü ufak da olsa bi duygusal bağ tutturmaya çalışıyorum..

22 nisan 2021 01:40

4. Süslüm çünkü seni çok iyi anladım ne hissettiğini biliyorum. Duygusal yoğunluğun yarattığı dokunuş bile farklı oluyor değil mi bunu anlamışsın. Ben eğer çok da sevmiyorsan biraz gözlemle derim. Genelde bencil ve karşı tarafın isteklerini önemsemeyen adamlar bu şekilde davranıyor. Bir de yanlış anlama ama kadına sadece et parçası ya da işini görecek bir canlı gözüyle bakıyorlar. Sen sevgilini daha iyi tanırsın tabi. Öncelik konuşmak iletişim kurmak. Bunu yaptığın halde durum değişmiyorsa eğer geri kalanı sende.

22 nisan 2021 01:44

5. Kesinlikle ilk temas vanilla ve duygu ile yapildigi belli olan turden isterim bende . Senin gibi anlayabilirim aksi halde. Ama erkekler bu konuda daha karmasik. Sert yapiyorsa sevmiyor diye bir sey yok bazen ipin ucunu kaciriyorlar. Uyariya ragmen devam ediyorsa sevmiyordur evet ama onun disinda erkeklerin bir cogu kadinlarin sert sevdigini de saniyor inanin. Yakin erkek arkadaslarimdan teyit ettim bunu.bende sizin gibi Once duygusal olarak ulasmak isterim ben adama.

22 nisan 2021 01:45

6. Süslüler bu arada normal ilişki içinde, önsevişmede falan öpüşme koklaşma yaşıyoruz. Ama beni tedirgin eden nokta seks esnasında birden bire 180 derecelik bir dönüş yaşanması.

22 nisan 2021 01:55

7. Ayy suslu kac kaç kaç okurken irkildim resmen.

22 nisan 2021 02:04

8. Hak veriyorum bu arada gördüğüm en mantıklı tespitlerden biri. Fark ettim ki kendimde en başta vanilla sonra hard yapmışız. Ve düşündüm direkt hard yapsa hiç hoşlanmazdım yani.

22 nisan 2021 02:05

9. Bende tam tersi oluyor. Duygusal, Yumoş Yumoş sevişen erkek çok sıkıcı geliyor. Başta da olsa sonda da olsa. Ben de onda soğuyorum. Bence bu size yaklaşımı ile değil de sekse yaklaşımı ile ilgili.

22 nisan 2021 02:19

10. hic dusunmemistim, ama ilk birliktelikte sert davranan tek kisi hayatimin ilk ve tek toksik iliskisini yasadigim kisiydi. denildigi gibi cok bencil ve sadece kendisi odakli bir insandi. zaten beni sevmemisti de. yukarida negatif denen her seye kendi tecrubemle %100 katiliyorum.

22 nisan 2021 06:38