sevgiliyle sevişirken şiddet ?

merhaba süslüler, bir konu çok kafamı kurcalamaya başladı ve objektif olamadığım için sizin fikrinizi merak ediyorum. sevgilimle ikimiz de cinsel hayatımızdan gayet memnunuz. ikimizin de seks sırasında hafif derecede şiddet görmekten ve domine edilmekten zevk aldığımız oluyor. ama bazen, tartıştıktan veya birbirimize sinirlendikten sonra sevgilim her zamankinden farklı gibi geliyor. normalden fazla şiddete meyilli oluyor. bu beni korkutuyor açıkçası. rızam dışında hiçbir şey yaşanmıyor evet hatta bitirelim dediğimde de bitiyor ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediyoruz. bunu ona birkaç kere sordum, bana sinirli olduğun için mi böyle sevişiyorsun dediğimde hayır farkında bile değilim gibi şeyler söyledi. bana olan sinirini böyle dışa vuruyor olabilir mi? dediğim gibi ben de normal şartlarda bundan zevk alıyorum ama bana sinirini seksi kullanarak göstermesi beni endişelendiriyor. endişelenmem gerektiğinden emin de değilim. sizce böyle düşünmem normal mi? ve gerçekten bu bir sorun mu sizce ve nasıl çözebiliriz? şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. yapacağınız her yorum benim için önemli gerçekten

1. çok endişelenecek bir durum değil ama öfke problemi olma ihtimali çok fazla bence. benzer bir şey başıma gelmişti. rızanız dışında ya da değil can yakma olayı bir yere kadar normal. fazlası sizi soğutabilir. ilişki planlaması yapılarak daha kolay çözülebilir en azından ben böyle çözmüştüm. spontane şeyler değil de bazı günler soft bazı günler daha hard planlamak gibi.

4 temmuz 2021 18:15

2. Evet zaten öfke problemi yaşamaya meyilli birisi🥺 teşekkür ederim süslüm

4 temmuz 2021 18:20

3. Merhaba süslü, şiddete meyilli denemez ama hoşuna gittiği kesin (seks konusunda.) Öte yandan sana karşı şiddet eğiliminde olsa bunu seks harici yollarla da belli edeceğini düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse; kolay kolay ayrılamazsın, ayrılırsın sürekli seni tehdit eder vesaire gibi.

Bence birbirinize seks esnasında müsamaha göstermişsiniz ve dolayısıyla kendinde onu yapma hakkını buluyor. Yani önceleri zaten sekste hafif şiddeti kabul etmiş insanlarsanız zamanla bunun dozunun artması normal. Belki de "demek ki hosuna gidiyor biraz daha sert olayım." Diyordur kendi kendine. Yine de aklına takılan bir şey varsa en iyi cevabı sevgilin verecektir.

4 temmuz 2021 18:52