sevişmediğim için ayrılan erkek?

kaç ay sevişmeden ilişki yürütürsünüz

1. Dindar biri olduğum için sevgiliyle sevişmeyi düşünmem. Sırf bu yüzden ayrılırsa da ayrılsın ne yapayım, onun için kendimi değiştiremem.

13 haziran 2023 21:16

2. Bir ay bile yürütmem

13 haziran 2023 21:17

3. kendiniz gibi muhafazakar birini bulun

13 haziran 2023 21:18

4. Ben de 6-7 ay geçsin istedim başta sen ne zaman istersen diyen adam ben yapamıyorum diye 2.ayda pat diye gitti.

13 haziran 2023 21:30

5. Ss yaşlar kaç ya. Bu gidişle daha kimseyle sevgili olmayacağım. 21 yaşındayım daha önce sevgililerim 18 19 yaşlarımdaydı o zamanlar da cinsellik yaşanma konusu hiç konuşulmadı. Uzun 2 yıldır da sevgilim yok. Herkes cinsellik mi yaşıyor gerçekten..

13 haziran 2023 21:35

6. a6 sen bensin süslü ya...

13 haziran 2023 21:36

7. Ss, ben de kolay kolay birisine kendini açabilen birisi değilim. Daha önce kimseyle birlikte olmadım bu arada ve evlenmeden önce cinselliğe karşı değilim ama benim de biraz zaman alırdı sanırım. Yalnız ben böyle durumlarda karşı tarafı "ikna ederim" diye düşünen erkeklerdense dürüst bir şekilde isteklerini belli eden kişilere daha çok saygı duyuyorum. Ha tabii ki yürütmek istediğim bir ilişkiyse sinir olurdum, üzülürdüm de ama yapacak bir şey yok. Bu işlerin belli bir doğru zamanı yok bence o yüzden buraya gelen cevaplar yüzünden kendinizi geç kalmış hissetmeyin.

13 haziran 2023 21:36

8. Ay iyi iste ayının tekiymis iki ayla kurtulmussun.

13 haziran 2023 21:40

9. Boşver kanka burada okuyoruz sevişene de tekmeyi basıyor basacak adam

13 haziran 2023 21:50

10. Artık öyle bir noktaya geldi ki ilişkiyi başlatmadan önce seks yapar mısın iyi misin kötü müsün onu sorguluyorlar

13 haziran 2023 22:12