sevişmeli sorudan geliyorummmm?

bir iki saat sevişenler varmış neler yapıyorsunuz süslüler bu kadar saat hemen olsun isteğiniz gelmiyor mu sjsjsj trol değilim şimdiden diyeyim

1. sjsjsj

28 ocak 2024 01:37

2. öff iki saat ne ya. iki saati sevişmeye ayırıp bundan sıkılmayan iki insanın iq ortalaması 50 yoktur. primitif bir yaşam formu olmak gerek

28 ocak 2024 01:41

3. trol deilm ehueheueu

28 ocak 2024 01:41

4. Valla değilim süslü nasıl kanıtlarım bilmiyorum ama yeni evliyim sadece ve bi an kendimi sorguladım çünkü on beş dk max sürüyor

28 ocak 2024 01:44

5. O soruda ilk birliktelikten bahsedildigi icin öyle denmis bence.bir de öpüşmek yalanmak falan uzun sürer ya 1 saat cok absürt degil sanki.

28 ocak 2024 02:01

6. sevişme ve penetrasyon aynı sey değil!

28 ocak 2024 02:04

7. a5 heralde onu kastediyorlar asko iki saat penetrasyon yapmaya calissalar kadinin ami surtunmeden alev alir...

yine de en tutkulu sevisme bile iki saat surmeyecek bir sey yani. yatakta oturup beraber porno veya erotik film falan izlemiyosan yok opustum yok oksadimla yine iki saat geciremezsin. opusme oksama yalama gibi cinsellik iceren eylemler oyle cok uzun sureler yapinca etkisini ve cazibesini yitiren, rutine baglayan seyler. kimse kimseye 10 dakikadan daha uzun süre blowjob yapamaz. 11. dakikada adam kafasında gs-fb maçının en kritik pozisyonlarini oynatmaya baslar, kopar yani olaydan...

10 dakika öpüştün oynaştın diyelim. 5 dk adam sana oral yaptı. 5 dk sen ona yaptin. 15-20 dk penetrasyon. kalan 80 dakikada neler oluyor mesela?

28 ocak 2024 02:06

8. İki saat sevişmeyi penetrasyon yapamayan liseliler öpüşe yiyişe yapıyolar süslüler nerden bildiğimi sormayın

28 ocak 2024 10:03

9. Ayda 1 de olsa bizde bazen 1.5 saat falan sürüyor ya. Öpüşüp koklaşıyoruz her yeri yalıyoruz lckdşdkdld pozisyon değiştirip duruyoruz. Genelde sevgilim boşalıyo sonra penetrasyonu bırakıyoruz benim boşalmam zaten 20 dk sürebiliyo oralla

28 ocak 2024 12:30

10. Of bu tarz sorulara gelen cevapları okumak bi tek bana mi çok utanc verici geliyor:d

Sikişiyoruz,yalaşıyoruz, pozisyon deniyoruz falan hfhdhdhdh

28 ocak 2024 12:51