seviştikten sonra kendi kendime gelin güvey olduğumu söyleyen erkek?

merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım aynı ortamda çalıştığım 28 yaşında biri vardı. cok uzun zamandır tanısmasak da grup olarak takılıp zaman geçirmişliğimiz var. en son bir iş arkadasımızın doğum gününü kutladık geç vakitte döndük beni eve bıraktı. eve geçince de iyi geceler mesajı attı ve 10 gün boyunca adeta sevgili gibi sürekli mesajlaştık iş dışı zamanlarda. işte de oldukça yakındık. ben flört ettiğimizi düşünüyordum açıkçası. yani kim olsa öyle düşünürdü. mesajlaşma dışında iş çıkışlarında da buluştuk. gecen cumartesi de benimle eve geldi. ev arkadasım ile yaşıyorum bu arada o da erkek arkadasındaydı. onun verdiği rahatlık ve uzun zamandır ilişki yaşamamış olmamın verdiği istekle o gece seviştik. cok da güzeldi ikimizin de aşırı zevk aldığını düşünüyorum. uyanınca da devam etti. sonra o da evine gitti mesajlar aniden kesildi. dün ve bugün işte de buz gibi davrandı. öğle arasında konustum bana bizim aramızda flört vs bir şey yoktu ki sen kafanda kurmussun o gece de anı yaşadık seviştik ama bi isim koymaya gerek yok dedi. ben tabi şok oldum sonra utanmadan ama bana karşı rahat olabilirsin istediğin zaman yaparız dedi. ilişki anlamında. kızlar şok oldum ya tek kelime edemeden döndüm arkamı geldim. bundan sonra ne yapmalıyım sizce tecrübe eden var mı böyle bir olayı

1. okurken tık tık tık attı nabzım sinirden, tansiyonum yükseldi. gün göresin inşallah otopsi çocukları ya ulan bu kadar karaktersiz bi ülkede toplanmayı nasıl başarmış ya. her şey seks yapana kadar. allahın aç abazan ayıları.

24 eylül 2019 17:28

2. Tecrübe etmedim ama sizin adınıza da üzüldüm. Tek artısı sizin de zevk almanız. Olaya onun gibi bakın siz de o zaman konuşmayın hiçmiş gibi davranın. Hayal kırıklığınızı anlıyorum ama kendinize bir ders çıkartın, tecrübe olarak görün ve kesip atmaya çalışın duygularınızı.

3. Bundan sonra bişey yapmayıverin bi zahmet

24 eylül 2019 17:28

4. Şerefsizin önde gideniymiş. Başlarda bunu söylemesi gerekirdi. Siz de duygusal beklentiniz olan insanlarla ilişkinizi netleştirmeden sevişmeyi bir kez daha düşünün bundan sonraki etkileşimlerinizde. Adamın aradığı şey sadece fuckbuddylik belli ki. Bağlanıp, sorumluluk almak istemiyor.

24 eylül 2019 17:29

5. bi daha sana öyle bi yaklaşımı olursa ''canım iyi bir seks yaşamak istesem sana mı gelirim'' de. sağda solda da pipisi küçük diye söyle fırsat bulursan. habeş maymunu kılıklı piç

24 eylül 2019 17:29

6. Ay herife bak ya amacı yataga atmakmis sadece meger bitin yavrusu

24 eylül 2019 17:31

7. Görmemezlikten gelin, selam bile vermeyin. Çok da üzerine düşünmeyin, belli ki farklı noktalardasınız.

24 eylül 2019 17:33

8. cok üzgünüm gerçekten. salak gibi hissediyorum. hiç böyle yaklaşmamıştı

24 eylül 2019 17:34

9. 2 hafta önce aynı böyle bişey yaşadım ya o günden sonra adam sustu sesi kesildi ne arar ne mesaj atar oldu. Bende susuyorum napıyım. Aynı senin gibi uzun zamandır kimseyle bişey yaşamamıştım süslü valla kendi yaşadıklarım sandım.

24 eylül 2019 17:36

10. vermek ne ya nerden attın bu yorumu anonim 9 danla bilic'in yanından mı? allahın kıroları bi bitmediniz

24 eylül 2019 17:46