seviştikten sonra soğuk yapan sevgili taktik mi yapıyor?

1,5 aylık sevgili şahsıyla penetrasyon olmadan seviştik, o an içimden yapmak geldi ve yaptım, çok düşünmedim açıkçası. ancak birkaç gündür kendisi eski ilgi ve alakada değil asla. ben de çok üstüne düşmüyorum, kendi hayatımı yaşıyorum. sürekli arayıp soran kendisiydi çünkü. bu arada beni birçok arkadaşıyla tanıştırmışlığı ve söylediğine göre ailesine de anlatmışlığı var. hep ileriye dönük ciddi bir ilişki olarak başladık. ortak bi çevremiz de var bu arada birbirimizi görmek durumundayız, yani cidden anlayamıyorum bu tavrı. biz kimseye güvenemeyecek miyiz? yoksa bu yaptığı bir taktik mi, ne dersiniz?

1. al iste klasik tc erkeği. alacağını alınca hemen nasıl da topukluyor.

5 haziran 2021 21:37

2. bir sorunu olduğunu sanmıyorum, sürekli benden yazmamı bekliyor. seviştik diye ona aşık olacağım ve avucunun içine alacak, dediklerini yaptıracak vs. bana taktiği bu gibi geliyor. ben de ona istediği ilgiyi göstermiyorum, burada bir çıkmaza giriyoruz. neyse eğer olay buysa bu kadar kısa sürede anlamak da şans aslında.

5 haziran 2021 21:46

3. Ben biraz eksik anlattım sanırım. Sevişmeyi veya vücudumu beğenmediğini düşünmüyorum. Gece 2 kez seviştik ve boşaldı, bütün gece sarılmalar, öpmeler devam etti. Sabah da aynı şekilde tekrar seviştik 2 kez. Yani yapayım arkamı dönüp yatayım durumu da yok, bu da kafamı karıştırıyor. Hiç başınıza gelmedi mi bu tarz bir şey, hani aşık taklidi yaparsın da bu kadar usta oyunculuk fazla be :d

5 haziran 2021 23:40

4. Suslum erkek bunlar, her turlu yalan dolan oscarlik oyunculuk asik taklitleri falan hepsi bunlarda. Muhtemelen istedigini almak icin ciddiymis rollerine burundu, aileme arkadaslarima anlattim vs dedi. Yani ozetlemek gerekirse, inanma s*kecek.

6 haziran 2021 00:15

5. çünkü kimse artık eskisi gibi kimseye karşı kolay kolay derin duygular beslemiyor. sana karşı cinsel bir çekim duymuş birlikte olunca da geçmiş o yüzden biriyle birlikte olmadan önce ya sonunu düşünmeyip zevkinize bakın ya da kendinizin ve karşınızdakinin duygularını, düşüncelerini iyi ölçüp tartın hemen güvenmeyin zamana bırakın

6 haziran 2021 01:40

6. Penetrasyonsuz n'aptınız da adam uzaklaşma isteği duydu ya bakire kalmak istediğinizi falan Mı belirttiniz noldu? Penetrasyonsuz sevişme erkekler için pek bir şey ifade etmiyor açıkçası uzaklaştıysa daha ilerisinin olmayacağını düşünmüştür diye düşündüm. Yoksa niye uzaklaşsın

6 haziran 2021 12:58