sevmediğiniz hatta nefret ettiğiniz birine sonradan aşık oldunuz mu

Önceden benden hoşlanan ve bunu gayet de belli eden birini hiç sallamıyordum ama bu aralar garip bir şekilde ondan hoşlanıyorum, onu düşünüyorum. Sebebini hiç bilmiyorum. Siz böyle bir durumla nasıl başa çıkardınız? Pek bir deneyimim yok bu konularda

1. Benim başıma geldi. Gözündeki kirpiğinden bile nefret ettiğim adama aylar sonra aşık oldum. Zıt kutuplar birbirini çeker ibaresi çok yerinde ve doğru bir tabir. Ancak elde edinceye kadar. Sizi bir elde etti mi her şey biter (gizlinot: ben başıma gelen için söylüyorum tabi. Herkes için geçerli olmak zorunda değil :d ) . Sonuç olarak 3.5 yıl gibi bir süre ikimizin de hayatında kimse olmadı. Ben çok sevdim o bana çok değer verdi. Ama bu kadar. Aramızda bundan fazlası olmadı. Çok yıprandım. Çok üzüldüm. Psikolojim çok bozuldu. Ancak zor da atlattım. Size önereceğim şey şu ki, ya yol yakınken vazgeçin ya da gerçekten sizi mutlu edecek ve sevginize karşı verecek biriyse aşık olun, bir yola girin. Umarım benim yaşadıklarımı allah kimseye yaşatmaz. Sevgiyle, aşk ile kalın :)

27 ocak 2017 20:53

2. sallamamakla nefret etmek çok farklı şeyler. birinden nefret etmek için bence size ciddi kötülüğü dokunması lazım ki öyle birine kolay kolay bir şey hissedemezsiniz bence :/ eğer sizden ilgisini çektiyse psikolojik olarak size çekici gelmeye başladı bence. ki bu da aşırı yaygın bir durum size tekrar ilgi duyarsa muhtemelen gene sallamazsınız

27 ocak 2017 20:55

3. Aşk nefrete ne yakınsın.

Athena

Acaba melankoliyi seviyor musunuz? Belki de şu aralar aşka ihtiyaç duyuyorsunuzdur....

27 ocak 2017 21:08

4. Benim iki kere başıma geldi, ikisinde de başa çıkamadım sevdim gitti yani :d bence çok kasmayın hem sizi seviyormuş ilişkiniz bile olur

27 ocak 2017 21:08

5. 20.53 teki anonim;

Başka birini sevemiyorum yani biliyorsunuzdur olmuyor vazgeçemiyorum da hatta bu nedenle 3 kişiyi reddettim.

20.55 teki anonim;

Bana da psikolojik olarak ilgisizliğinden dolayı hoşlanıyorum gibi geliyordu ama önceden de bastırılmış bir şekilde seviyordum sanırım ama yakın zamanda bu engel kalkıp onun da ilgisini sınav vb. şeylere vermesiyle baskıladığım duygularım açığa çıktı sanırım. Yine dediğinize çıkıyor gerçi ama

(yazar: deliparatoneri) ;

Haklı olabilirsiniz çünkü uzun zamandır arkadaşlık ve aile ilişkilerim pek iyi değil ve manevi olarak birine ihtiyaç duyduğumdan olabilir ama bu da bana çok duygusuzca ve bencilce geliyor.

(yazar: rebfleur) ;

İlişkimizin olması biraz imkansız. Bana karşı ilgisi yoldan geçen birine olduğu kadardır şuan. En azından gözlemlerim bu şekilde. Galiba beni üzen bu şey bunun imkansızlığı

27 ocak 2017 23:29