sifonu çektikten sonra tuvalet içinde kalıntı kalmış diye bakıyor musunuz? yoksa çekip gidiyor musunuz?

ev arkadaşım gibi yapanlar var mı merak ettim. aslında iyi kız sorunumuz yok ama ne zaman büyük tuvaletini yapsa sonraki girişte ben fark edip temizlemek zorunda kalıyorum. bir de bazen uzun süre girmeyince kuruduğundan çıkarmak zor oluyor öfleye pöfleye çıkarak biraz belli etmeye çalışsam da hala aynı sorun devam ediyor. bir de sifon sanırım çok güçlü değil bazen içinde yüzen kalıntıları görebiliyorum tam gitmediği iiçin:( kıza gidip "bok kalıntılarını temizle" demek de arkadaşlığımızı etkileyecek gibi geliyor. siz bu durumda napardınız? ya da siz sifonu cekip bekleyenlerden misiniz yoksa arkasına bakmadan gidenlerden mi?

1. süslü özür dilerim ama belki daha önce önemsemeyen de görür ve temizlemeye başlar bu bile bişey çünkü ben bık tım

9 temmuz 2020 13:25

2. Bir şey diycem tuvaletten sonra elini yıkarken veyahut çıkarken falan insan refleks olarak bakar ya, inşallah elini yıkıyordur süslü şuan bunun şüphesini duydum dhdjdjdj

9 temmuz 2020 13:27

3. Sizce bunu nasıl dolaylı yoldan ona anlatabilirim yani feyk bi hikaye uydurp da mı yoksa nasıl? Dediğim gibi direkt bok kalıntını temizle diyemiyorum açıkçası utanıyorum

9 temmuz 2020 13:28

4. Ben bi yaptığıma bakarım sonra sifondan sonra bakarım.

9 temmuz 2020 13:29

5. Evet süslü oradan konuya giriş yapmayı deneyebilirim umarım mesajı alır. Zaten kızın bokunu göre göre soğudum açıkçası

9 temmuz 2020 13:32

6. Bakarim gidenin arkasindan bakilir sjsj. Suslu acik acik konus kirici olmadan. Duzgun konustugun halde kirilmayacagindan emin degilsin sanirim. Empatik biriyse kirilmaz. Gerci empatik olsaydi bokunu oraya buraya bulastirmazdi.

9 temmuz 2020 13:34

7. sorun benim çekingenliğim kesinlikle a6 ama a9un dediği gibi konuşabilirim sanırım

9 temmuz 2020 13:55

8. Tabi ki bakıyorum yahu bakmayan yoktur, yani bu sözlükte çok korkunçlu tuvalet soruları oldu ama bu soruda tek yürek olacağımızdan eminim, herkes bakıyordur net. Ha insanlık hali o gün acelesi vardır kafası dalgındır bakmaz unutur anlarım ama hep ise asla normal değil. Ööğğk.

9 temmuz 2020 14:55

9. ayyy inanmıyorum süslü benim eski oda arkadaşım da aynı böyleydi. ben kesinlikle çok dikkat ederim ki bi de o tuvaleti arkadaşımla paylaşıyorum, ama o asla dikkat etmiyordu. banyoya girip o görüntüyü görmek aşırı sinirimi bozuyodu. kendisiyle çok güzel bi arkadaşlığımız vardı ve onu kırmak istemiyordum, çok söylemek istedim ama söyleyemedim. ama bizim haftada 2-3 gün odalarımız temizleniyordu o yüzden görmezden gelmeye çalışmıştım 6-7 ay :(

kolay gelsin süslü söylemek çok zor cidden benim anlamadığım hiç mi utanmıyorlar acaba ya :D iğrenç çünkü

9 temmuz 2020 15:12

10. A11 YAlniz olmadığımı bilmek güzel ama yine de yazık bize cidden. ben de inanılmaz utanıyorum ve ayıp geliyor.

9 temmuz 2020 15:14