sigara bırakma poliklniğine giden oldu mu?

nasıl bi konsültasyon veriyolar? ilaç mı veriyorlar direkt yoksa nikotin bandı/sakızı gibi destekler de oluyor mu? ne kadar bir süre görüşmek lazım? bırakabildiniz mi?

1. Geçen sene gittim doktor birkaç soru sordu bağımlılık derecemi ölçtü sonra ilaç verdi. Kullanmaya devam ederken sigaradan nefret edeceksin zaten 20 gün devam et dedi hem sigarayı hem de ilacı kullandım nefret etmedim yani. Sonra sürekli ağlamaya, evden hatta yatağımdan çıkmamaya başladım. Ama öyle böyle değil ciddi anlamda depresyona girdim. Abim acaba ilaçtan olabilir mi dedi beni aynı doktora götürdü meğer gerçekten ilaçtanmış. Yan etki olarak depresyon ve hatta intihar düşünceleri ve kalkışma olabilirmiş :)) direkt kestim ilacı. ismi de qsmok, asla önermiyorum bu ilacı. Kullanmayın!

9 ocak 2024 19:13

2. Yazmayı unuttum deli gibi de kabuslar gördüm bu ilaç yüzünden. Uyku haram olmuştu 1 ay. Sigaraya devam ne yazık ki. 28 yaşındayım sigara bana böyle şeyler yapmadı ya hahah

9 ocak 2024 19:14

3. A1 ben zaten mental hastayım. O ilaçlar bana iyi gelmez ama nikotin desteği yapmıyorlar yani öyle mi? Ben kemdi kendime aldım nikotin bandı taktım 2 gündür. Hala sigara içiyorum. Ama bi yandan da bu bant zarar verir mi dozu ne olmalı anlamaya çalışıyorum. Buna yardımcı oluyolumı acaba :(

9 ocak 2024 19:29

4. Bant olayını bilmiyorum süslü oradaki hastalarla da konuşmuştum hepsine ilaç vermişlerdi. Siz yine de doktora sorun. Sigarayı bırakmak için en önemli şey psikoloji ve irade. Ben bu konuda çok zayıfım maalesef. Bana artık fiziksel rahatsızlık vermesine rağmen gerizekalı gibi içiyorum çünkü iradem sıfır.

9 ocak 2024 19:57