sigortasız çalıştığımız yerleri cv’ye yazsak sorun olur mu ik’cı arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

süslüler büyük ve kurumsal bir firma ile görüşmelerim olumlu geçti ve teklif mektubunu aldım bugün. fakat kafama takılan birşey var. geçmişte 3 ay ve 6 ay kadar sigortasız çalıştığım oldu ve bunlar pozisyonla doğrudan alakalı olduğu için cv’me yazdım. bu sektörde çok eski değilim zaten. fakat hizmet dökümümde bu deneyimler görünmeyecek bu açıdan bir problem yaşar mıyım? çalıştığımın ispatını yapabilirim. özgeçmiş ile belgelerin uyumlu olması gibi bir ibare var teklif mektubunda. bu konuda tecrübesi olan ya da ik uzmanı olan yardımcı olabilir mi bana?

1. Sektörde çok tecrübem yok zaten ve pozisyonla ilgili deneyimlerimdi yazdıklarım. Hiç yazmasam bu sefer yetersiz görüneceğini düşündüm açıkçası.

18 mart 2021 05:00

2. Sorun olacağını sanmıyorum. En fazla sizi arayıp sorarlar siz de açıklamasını yaparsınız.

18 mart 2021 08:20

3. Çalıştığım yerlerle ilgili referans da verebilirim isterlerse yani arayıp öğrenebilirler orada çalıştığımı. Bunu söylemem de güven verir umarım.

18 mart 2021 09:05

4. ben döküme bakacaklarını sanmıyorum sonuçta bir mülakattan geçmişsin ve işe alınmışsın. ik'nın işi artık senin işe giriş işlemlerini gerçekleştirmek. belgelerin teyidi diploma vb şeyler içindir.

18 mart 2021 09:35

5. Referans kontrolü sırasında teyit edebilirlerse sıkıntı olmaz. Sigortasız çalıştıran firmalar bunu ifade etmek de bi sorun görmezler umarım.

18 mart 2021 10:35