simla canpolat hakkında ne düsünüyosunuz?

sb

1. Bos char

24 aralık 2021 12:43

2. Simla cok bos geliyor bana, Iceriklerini de cok niteliksiz buluyorum. Kankisi irem akdemir de oyle. Bir de simlanin yuzunde anlamsiz, ebleh bir ifade var, neden nasil unlu olmus hic anlamiyorum.

24 aralık 2021 12:51

3. Yaptığı her şeyi içerik çıkarmak için yaptığını düşünüyorum. Olmadığı biri gibi davranıyor gibi geliyor bana. Motivasyon insanı değil ama öyleymiş gibi yansıtmaya çalışıyor, eğreti duruyor. Aşırı istikrarsız. Bir akıma girişiyor 2 günde sıkılıp başka şeye girişiyor. Hiçbir şeyin sonunu getiremiyor. Bilgisi çok zayıf ve bazı konularda yeteneksiz. Yani bir yemek tarifi yapıyor ama olmuyor ya da aşırı basit. Tüm bunları büyük bir şeymiş gibi pazarlamaya çalışıyor. Türkçesi çok kötü. Reklamcılık sektörü olan birinin türkçesinin bu kadar kötü olması kabul edilebilir bir şey değil.

Okuduğu kitapları bile fotoğraf çekmek link vermek için göstediğini max 2 sayfa okuyup bıraktığını düşünüyorum. Bir kitabı bitirecek kadar bile istikrarı yok bence. Ek olarak; arkasında dev bir karbon ayak izi bırakacak olması zaten tüm kimliğinin yapay olduğunun göstergesi.

İbret almak için bakıyorun kendisine.

24 aralık 2021 13:04

4. Birilerine bir şeylere özeniyor ama asla başaramıyor bence eğreti duruyor.çok tuhaf bir kadın ya bir bana mı böyle geliyor merak ettim sizlere sormak istedim :d

24 aralık 2021 13:05

5. millete uygun fiyatlı temizleme jeli övüp, ekonomiden yakınıp dolar tavan fiyattayken cartier'den 3 parça alışveriş yapan ve bunu da paylaşan biri. kocası bile kendinden ve bu samimiyetsizliğinden, marka düşkünlüğünden bıkmış görünüyor.

konumlandırmasını değiştirdi değiştireli (alım gücü daha düşük ve daha genç kesime hitap etmeye çalışıyor bir süredir) de aşırı cringe reels'leriyle yoruyor. işim sosyal medya ile alakalı olduğu için ara ara bakıyorum.

24 aralık 2021 13:23

6. Dün de başka biri sorulmuştu. Yarın da kankisi ceren ceylan sorulursa (yazar: okadardegilim)'in buraya yazdığını kopyalayıp yazıcam. Genel boş influencer özeti resmen :d

24 aralık 2021 13:25

7. A6 yazım hatalarımı düzelterek kopyala süslü:)

Ya aklıma şu geldi, -simla da guilty pleasure'ım bu arada- bir dönem ajansına işe alım yapacaktı, takipçilerine bir instagram hesabı açıp içerik üretmelerini, o şekilde başvuru yapmalarını, aralarından seçeceğini söyledi. İnsanlar başvurmuş ama değerlendirmeden dışarıdan birini işe almış. Başvuranlar yorum yapıp isyan ediyordu. O insanların hesaplarına bile bakılmamış yani. İstikrarsızlığı, tutarsızlığı muazzam yaa. Sosyal deney gibi char.

24 aralık 2021 13:36

8. Hayatı dağınık topuz salaş kıyafetler ve kahveden ibaret biri gibi.Yürüyüşü pozları her şeyi tuhaf.ses tonundan bahsetmiyorum bile.bi reel'ını izledim hedefe ulaşmak için hemen harekete geçmelisin tarzı bir şey diyodu ne alaka ya gerçekten herkesin hayatı kolay mı senin gibi.reel kadınnnnn

24 aralık 2021 14:12

9. Kendisinin eski videolarını izledim sadece. instagram kullanmadığım için de şu an ne yapıyor bilmiyorum ama o eski videolarda gördüğüm kadarıyla kocasıyla kedi köpek gibiler. O zamanlar kamera açıkken birbirlerine karşı nefret dolu bakışları falan beni çok rahatsız etmişti. Hele kocası simla'yı hiç sevmiyor ama bir şekilde aralarında olan bir şeyden dolayı ayrılmıyorlar gibi duruyordu.

Sonuç olarak kendisi hakkındaki görüşüm latte cappuccino.

24 aralık 2021 15:31

10. Birisi akışa yazmıştı saçını kesmiş reels çekmek için güya tüyo verecek ya beceremeyip kuaföre gitmiş. Bunu da yayınlamış. Cidden üstte yazıldığı gibi içerik çıkarmak için içerik çıkarıyor. Sürekli kahve tarifi veriyor sürekli kahve makinesi alıyor falan. O kurdugu marka mı oluşum mu neyse adı klishe olan o kadar dandik ki.. pinterest sitesinden motivasyon duvar kağıtları indirip post atıyor. Komik.

24 aralık 2021 16:53